PSP fanas

Praeities konsolės

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Uploaded with ImageShack.us

Va toki aparata turiu. :P tik pulteliu nera ;( bet seip veikia. Atari 2600 :P Jei kas turit pultelius duokit zinia. ;)

Dar UFO ta esu turejas :P

kiek zinau atari 2600 turi nuostabiausia dalyka kad jam tinka sega mega drive pulteliai,taigi nereikia su ta vairalazde lankstyt,o galima labai patogiai palost.taigi gali imt sega pulteli.o siaip orgai retenybe bei kainuoja gana brangiai.

Taip tikrai, man tai patikdavo labai šis žaidimas Tankai "Battle City" bet šio žaidimo neradau ant pc sulošti.

target="_blank">
</a>

Dar Super Mario ir "Chip 'n Dale Rescue Rangers" neblogi budavo žaidimai.

Ir dar: O zhiliton konsoles kas yra pakeites iš šiu "GameCube, Game Boy, DS"?

tas battle city juk yra NES zaidimas,2 dalys yra. tiesiog atsisiunti zaidimo ROM is neto,pasileidi NES emuliatoriu ir losi. ;) Battle City zaidimo romus galima rasti kad ir romnation.net

pats ka tik ismeginau ta Battle City 2 NES ant savo mobiliako seno,per NES emuliatoriu tai eina puikiai,o per pc tai butu galima ir dviese ji sulost parinkus valdyma.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Ten kur tadasas99 imete faila su virusu, nes bratkiui persiunciau jam nodas ismete, kad virusas. O pas mane nebegalima task manager pasijungt... Manau jis turetu buti atitinkamai nubaustas, uz virusu skleidima.
Redagavo Dfdx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tai restorink nesamoniu i neitema snekejes, beto jo ten yra virusas, tai problemu nekelia jei sedi su x64 arba turi antivirusine, beto jis pats tycia nesege, taigi jokiu baudimu cia nebus.
Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ten kur tadasas99 imete faila su virusu, nes bratkiui persiunciau jam nodas ismete, kad virusas. O pas mane nebegalima task manager pasijungt... Manau jis turetu buti atitinkamai nubaustas, uz virusu skleidima.

sorry, nenaudoju antiviruso, tai net nenumaniau kad kazka tokio skleidziu, failas jau istrintas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.