Martishka21

Reikia pagalbos Klaipedoje

Rekomenduojami pranešimai

gal kas turi x'a, kuris veikia nuo 203w bloko? atsivezciau pamegint savaji, nes nezinau ar jo kalte ar pacio xbox'o.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi tyngiu eit knistis i spinta ir ziet ;D Bet jei tai Xenon modelio tai turiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar tu turi tik maitbloki xenon ar ir pati veikianti x'a xenon turi?

Turiu visa komplekta rinkini joystickas, 20gb hardas, maitblokis, console, tik problema tame jog neturiu komponentinio laido, o tik paprasta SD :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu visa komplekta rinkini joystickas, 20gb hardas, maitblokis, console, tik problema tame jog neturiu komponentinio laido, o tik paprasta SD :)

a nu tai gerai. gal galeciau kokia diena atvaryt iki taves su savo maitblokiu, pajungtume, paziuretume ar veikia. jei neweiks reiskia manajam ragai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a nu tai gerai. gal galeciau kokia diena atvaryt iki taves su savo maitblokiu, pajungtume, paziuretume ar veikia. jei neweiks reiskia manajam ragai.

O tai tu is klaipedos ar pajurio? :D, man neproblema, galima, bet laika tektu derint, nes namie bunu velai darbo dienomis ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai tu is klaipedos ar pajurio? :), man neproblema, galima, bet laika tektu derint, nes namie bunu velai darbo dienomis ;D

as is klp. duok man savo el pasta. suderinsim per jy. atsiusiu tau savo tel nr.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.