scalman

Captain America: Super Soldier

Rekomenduojami pranešimai

Captain America: Super Soldier has an architectural resemblance to the splendid 2009 Batman: Arkham Asylum. Both games confined their hero to a relatively small bit of geography, Arkham Island for Batman and a World War II Hydra castle complex for Captain America. Both games feature a hero who must learn the corners of his place. Recalling an older great cited by Super Soldier's designer, they, like Metroid, require and reward backtracking to previously locked quarters.

Super Soldier's Captain America, like Arkham's Batman is a man of quick reflexes and mastery of one-vs-many combat. In the demo of Super Soldier I was shown, America's top fighting man could battle a crowd with a rhythmic succession of inputs from the player. Captain America's fighting moves are context-sensitive, pounding and contorting his Nazi-esque enemies in different ways depending on how they stand or fall. Captain America posesses a "focus meter" that is filled as the player plays well. The focus meter can be spent to execute super moves. The hero can be brutal with his fists.

The game is being made by Next Level, who didn't just make Spider-Man and Transformers games recently. They made the recent Wii Punch-Out. The lead designer of that game is lending some tips to the Super Soldier team on how to make the combat feel like it has a satisfying crunch.

Captain America has "tactical vision" in his new game, a still-in-development feature that the creators of the game say will both highlight what to do next and provide clues about the surroundings. For now, it looks like the Detective Vision mode in Arkham.

What Captain America has over Batman is that his patriotic shield may be better than a Batarang. It can be tossed as a boomeranging weapon, but it can also block gunfire.

Captain America's best ability in the game, as far as I could see, is his athleticism. Played well, Captain America is an acrobat, swinging and hopping from one ledge of Hydra castle to the next. The designers told me that Captain America won't easily die in the game. They want him to seem super, and guys like Captain America shouldn't easily stumble to their death. A badly-controlled Captain America, however, will gracelessly start and stop, stumbling across a succession of ledges and scaffolding bars, whereas a skilled player will be able to make him advance more swiftly and with more panache. That superior execution also builds focus, which is unleashed for the super moves.

Captain America Super Soldier is coming out in July which gives the game plenty of time for polish. Does it give the team enough time to establish Super Soldier's own identity? A me-too Arkham Asylum wouldn't be a bad thing. Captain America, in action, is clearly a better video game hero than his resume would suggest. A Captain America game that was exceptional, that married Arkham with an athleticism of a Prince of Persia and masterful level design of Metroid would be extraordinary. That appears to be a target. We'll see if Next Level can hit it with that shield.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau bus toks su pakankamai veiksmo, maždaug kaip Batman: AA tik, kad čia visi su "vamzdžiais" bus. Įdomu bus pamatyt kas gausis... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

įdomu šiaip kaip iš komiskų kurie daugelis mano skirti vaikams, kūrėjai padaro gerą Hack 'n Shlash žaidimą su galvosūkiais, kaip buvo Wolverine ar Spider Man: Dimensions. Na o Batman Arkham kūrėjai išviso padarė neįtikėtiną darbą, jie sugebėjo vėl gražinti šiam personažui populiarumą ir padare tai, ko iki šiol niekam nebuvo pavykę: adaptavo žaidimą visai kitai publikai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na bus batman grafika bei smugiai i veida, su prince of persia sokinejimu ir lankstumu,bei su Wolfenstein vokieciais.kazkas tokio.bent jau screenai tai rodo Batman grafika kol kas. pasirodo U3 labai gerai tinka tokiem zaidimam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

UE3 isties geras ir lankstus varikliukas, kuris neryja belekiek resursu :D))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkas cia ne taip. ar tik man viena mcia jis nesiderina prie tu aplinku prie tu kambariu.su tuo zydru kostiumu tarp tu pilku ir tamsiu sienu bei kolidoriu.nors gal kas ten zino.na man haris poteris labiau patiko naujas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkas cia ne taip. ar tik man viena mcia jis nesiderina prie tu aplinku prie tu kambariu.su tuo zydru kostiumu tarp tu pilku ir tamsiu sienu bei kolidoriu.nors gal kas ten zino.na man haris poteris labiau patiko naujas.

Nu jo. Tas žydras kostiumas nelabai ten derėjo. Bet juk parašyta buvo, kad tai tik demo, tai viskas dar pasikeis... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo. Tas žydras kostiumas nelabai ten derėjo. Bet juk parašyta buvo, kad tai tik demo, tai viskas dar pasikeis... :D

na kostiumas tai nepasikeis aisku,nes cia juk captain america.su tuo viskas ok.na gal jis toks ir turi but.bet tada galetu kazkaip labiau kokia komiksine aplinka but nzn.na batman tinka savo aplinkoj, ten koks price or persia irgi savo vietoj,viskas ok.o jis zydras. aisku cia jau stealth jokio negali but. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Damn you SEGA !!! Geriau jie DC komiksu zaidimus kurtu :) Pakolkas nieko gero nematau, o del kostiumo tai jis toks ir turi but, cia juk captain america, legendinis komiksu herojus :)

Taip Taip zinau, kuria ne sega o kiti, next level kazkokie, berods viena ju zaidima losiau ir nepamenu tiksliai koki ar ben 10 ar spider man friend ir foe, bet zodziu, abu niekuo ypatingi ... :D

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wii gameplay

labiau sakyciau ps2 ..

ps3 screens

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

jei bus tupa story vistiek jokia grafika nepades.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Paskutiniam screen'e kažkam reiks dantisto paslaugų. ;)

aha dantys isleke bet kad jis matosi kad su maske ir pilnai burna dengia tai nesvarbu ;) , as ilgai ziurejau is kur tie dantys,ir niekaip neisrisau is kur jie..matyt tavo pacio gal.. ;) tipo pirma gavai per dantis o tada kersijai..gal taip

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha dantys isleke bet kad jis matosi kad su maske ir pilnai burna dengia tai nesvarbu ;) , as ilgai ziurejau is kur tie dantys,ir niekaip neisrisau is kur jie..matyt tavo pacio gal.. ;) tipo pirma gavai per dantis o tada kersijai..gal taip

Ne į temą

Kad aš gimiau po ~60 metų nuo čia, tai pofik... ;)

Šiaip realiausia, kad pačio Captain'o, nes jo vieno dantų niekas nedengia ir išsižiojęs dar. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taigi ten ne dantys, o ta kaukes balta dalis suskaldyta ;)

Man tai atrodo kazkoks nevykes zaidimas. Kazkuo i Batmana uznesa ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.