wader

PlayManijos meeto organizavimas

Rekomenduojami pranešimai

Aš tai irgi norėčiau susitikt, jei suderinsiu laiką, būtų labai gerai jei kas nors pro Raseinius važiuodami ir mane galėtų paimt.

nemanau, kad kas vaziuos is tos puses, bet jei soktum i autobusa tai nuo stoties iki Akro tik 6-7min kelio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu ka, ir vel susimatem :D Dzozas, as, Ralinas, Viperis, Kileris buvome. Kitakart tikiuosi pamatyti vel nauju veidu :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

he he, buvo labai fun, turejom boksta alaus, kurio sitiem nepilnameciam nenorejo parduot, teko man derinti su padaveja ir issaiskinti, kad tas bokstas yra tik man vienam :D na ji aisq atnese ta alu, bet kadangi "zinojo" kad gersiu vienas atnese tik viena bokala :), po kiek laiko turejom juos 2 ir draugiskai dalinomes tuo skaniuoju gerimu, taipogi juo uzsigerem sprangia seimynine pica, kuria aisq irgi dalinomes :D

visos sitos smagios veiklos (valgymo, gerimo, snekejimo ir zvengimo) eigoje dar zaidem boulinga, kuris isejo tikrai papigiaj, o kadangi kileris turejo moksleivio pazymejima gavom dar papildoma nuolaida.

na ir aisq as geriausiai ten zaidziau is visu, visaip uzsukinejau ten profisonaliai kamuolius ir visus padejau i vieta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu neblogai mum ten pavyko viskas. jau ten i gala ir tas bowlingas velniop buvo, sedi visi laimingi ir vsio :D seip visai gerai taip susibegt karts nuo karto :D

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu neblogai mum ten pavyko viskas. jau ten i gala ir tas bowlingas velniop buvo, sedi visi laimingi ir vsio :D seip visai gerai taip susibegt karts nuo karto :)

Mhm.. Todel pasinaudojau esama situacija ir isplesiau paskutine pergale :D Su pica tik nelabai nusiseke, "aj tai jus su nuolaida norejot..?" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mhm.. Todel pasinaudojau esama situacija ir isplesiau paskutine pergale :D Su pica tik nelabai nusiseke, "aj tai jus su nuolaida norejot..?" :)

nu biski atsilupus pardaveja, bet ji dare kaip jiem geriau, jei napasakem, tai gal apie nuolaida picai ir nezinojom...

na ir aisq as geriausiai ten zaidziau is visu, visaip uzsukinejau ten profisonaliai kamuolius ir visus padejau i vieta :D

tai kodel nieks nepatraukia manes per danti kad as nebuvau geriausias :D shuda ten maliau ir tiek :)

geriausiai tai wader:

-davai metam 2 kamuolius is karto!

barmenas: (praeidamas pro sali)

-davai ne!

:)

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu biski atsilupus pardaveja, bet ji dare kaip jiem geriau, jei napasakem, tai gal apie nuolaida picai ir nezinojom...

tai kodel nieks nepatraukia manes per danti kad as nebuvau geriausias :) shuda ten maliau ir tiek :P

geriausiai tai wader:

-davai metam 2 kamuolius is karto!

barmenas: (praeidamas pro sali)

-davai ne!

:)

jo su pica uzsirovem, seip kiek pamenu jei duoda tai duoda nuolaida, pvz kokiam e-shop perkant irgi auto sumeta viska o ne paciam reik rasinet.

tai ten barmenas sake?! as galvojau kad tu tiesiog neleidai :P

o tave per danti bijom traukti :) kas po to namo parves, zmones koliodamas dar :D

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jus ten linksmai, linksmai, reiks kada ateit. Ziuriu Viperis visus priziuri savo teviska ranka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jus ten linksmai, linksmai, reiks kada ateit. Ziuriu Viperis visus priziuri savo teviska ranka :D

jo, jei ne jis tai su kubushu visi butumem sedeje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buciau as dabar Lietuvoj , tai is kokios Megos (isnestumete mane su nestuvais, kaip dazniausiai buna man) :)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sekasi jums :D Gaila kad kolkas toli nuo Lietuvos esu bet tikimes kad vasarą padarysime dar vieną meetą didelį ir tada jau ir iš Klaipedos nebus problemų atvažiuoti (mašiną turiu) ir žmonių gal daugiau bus nes visgi vasara :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sekasi jums :P Gaila kad kolkas toli nuo Lietuvos esu bet tikimes kad vasarą padarysime dar vieną meetą didelį ir tada jau ir iš Klaipedos nebus problemų atvažiuoti (mašiną turiu) ir žmonių gal daugiau bus nes visgi vasara :)

Tai kad ta vasara neseniai praėjo, dar per anksti čia planuoti :D

Redagavo prankster

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.