wader

PlayManijos meeto organizavimas

Rekomenduojami pranešimai

ehhh blin praleidau sita zinia gal nebuciau vares namo i klaipeda :first: , nu ka padarysi pats kaltas lauksiu kito meeto

Zinok, kad tas meetas toks ... kalbejau su wader, sake 4 susirinko, pakalbejo, alaus isgere, nieko ypatingo, nors gal tau tiek ir butu uzteke :yes: as zinau, kad man butu uzteke ;) bet kadangi toli gyvenu, negalejau sudalyvauti

Update: Vel pakalbejau, nors buvo 4, bet praleido laika puikiai ! ;) Tuoj jie patys griz ir pasidalins ispudziais

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu va, katik gryzau. Kad ir susirinko musu 4, bet fainai laika praleidom. Isgerem alaus, pasisnekejom, pazvengem ir dar Vaidas suorganizavo kartingus uz puse kainos, tai isvis kieta buvo :first: Surinko As (Wader), Vaidas (Viperís), Tadas (Killer01), Arvaidas (Blufas).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as siaip neiko daugiau ir nesitikejau, kaip sakiau taip ir buvo, svarbiausia gera kompanija ir gerai praleistas laikas. dabar kai zinom kad mes busim pastovus dalyviai, galbut neuzillgo vel meetinsimes, jei bus norinciu gales ir kiti prisijungt.

ehhh blin praleidau sita zinia gal nebuciau vares namo i klaipeda :first: , nu ka padarysi pats kaltas lauksiu kito meeto

nepergivenk, bus tu meetu, dar spesi sudalyvaut. na kal kita kart su kartais papigiaj ir neiseis pralekt, bet ka kito sugalvosim. nors galiu pasakyt uzteko ir pasisedejimo prie alaus bokalo, tikrai fainai pasibuvom. (kileris tai apsitinentas, nupirksim jam Kubush sulciu kita kart :yes: )

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

(kileris tai apsitinentas, nupirksim jam Kubush sulciu kita kart ;) )

eee nestumiam ;) man istikro tik litu buvo gaila ;);)

seip labai pavykes manau meetas, gerai pasedejom, gerai praleistas laikas, didelis dekui Vaidui uz kartus. senai jau tokiu geru ispudziu turejau. nors vat kaip sako tik keturiese buvom bet pilnai uzteko. pasedejom, pakalbejom ir gerai laika praleidom

griauzkites tie kurie del vienu ar kitu priezasciu neatejot ;)

laukiu kada kita karta susitiksim ;)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

griauzkites tie kurie del vienu ar kitu priezasciu neatejot ;)

Nedaryk man dar blogiau kai blogai yra ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nedaryk man dar blogiau kai blogai yra ;D

pirk svajoniu roveri ir vaziuok i kauna, mesk ta triperi sudauzyta ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo tikrai smagu , ypac su kartais :) Dekui vaidui uz tokia proga, pirma kart variau beje su jais ir tikrai labai patiko :) Lauksiu kito meeto ir tikiuosi nebereiks veluot :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuf kaunieciai, ka jus rytojuj mastot? Gal norit susibekti ~14-15h akropolio bravarijoj? Kaip tik rytoj vel busiu kaune, tad butu faina susimetyti :D Ralinas, as ir Killer'is busim tikrai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va, galesiu ir as pasirodo. bet jus tikrai norit akre? gal i kokia "bella" ar "pas poalo", bet manau nutarsim vietoj kai susitiksim.

ir kur norit meetintis? ar cia eigoj telefonu susiderinsim?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va, galesiu ir as pasirodo. bet jus tikrai norit akre? gal i kokia "bella" ar "pas poalo", bet manau nutarsim vietoj kai susitiksim.

ir kur norit meetintis? ar cia eigoj telefonu susiderinsim?

Akropoli patogu daug kam :D Nu dzozo tel turiu, tereik ralino susigaudyti (lfixas tuom pagelbes). Tai musu 5 bus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai irgi norėčiau susitikt, jei suderinsiu laiką, būtų labai gerai jei kas nors pro Raseinius važiuodami ir mane galėtų paimt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.