red-cat_eX

Treningu diena

Rekomenduojami pranešimai

Pavarai:D

Tai patogu man su jais. Aišku gerai atrodo treninginės kelnės + uniforminis megztinis, bet ką padarysi... :) Šiaip ir su džinsais vaikštau (dažniau nei treningais), bet treningai man vis tiek yra COOL. Užskaitau aš juos. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane i gimnazija neileidzia jei ne su kostiuminem kelnem. Dar baudzia jei megzstinis ar maike ryskiu spalvu ir nedera su mokyklos svarku. Buvo ziauru pirmais metais, bet dabar ipratom visi ir ta oficiali uniforma ir patogi ir stilinga pasidare. Iskart mokykloje sukuriama solidi atmosfera, tad su treningais nuejus, manau, ilgai neuzsibuciau. Is esmes as nesuprantu zmoniu, kurie su treningu i mokykla eina... Su tuo pat treningu ir i vestuves turbut eis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane i gimnazija neileidzia jei ne su kostiuminem kelnem. Dar baudzia jei megzstinis ar maike ryskiu spalvu ir nedera su mokyklos svarku. Buvo ziauru pirmais metais, bet dabar ipratom visi ir ta oficiali uniforma ir patogi ir stilinga pasidare. Iskart mokykloje sukuriama solidi atmosfera, tad su treningais nuejus, manau, ilgai neuzsibuciau. Is esmes as nesuprantu zmoniu, kurie su treningu i mokykla eina... Su tuo pat treningu ir i vestuves turbut eis...

Kauno 'Saules' gimnazija ? ;]]]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.