Neriukas26

Bėdos su xbox

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, Norėčiau paklausti kas gali būti su xbox ar mano pc cdrom čia kaltas...Taigi tokia situacija: žaidimus rašau si img burn jau esu nemažai jų įrašęs seniau eidavo gerai dabar norėjau įsirašyti medal of honor įrašo viskas gerai nugroja muzikėlė įdedu į xbox pasuka kokia sekunde ir išmeta open try tas pats ir su futbolu kai įrašiau 2011 o kai kašį įrašiau 2011 tai šis žaidimas eina? prašau padėkite, jei kas domina klauskite atsakysiu dar rašau į liverstar cd.

Ačiū/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įrašymo klaida tikriausiai ,man ir tas pats buvo. o FW pas tavo koks?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įrašymo klaida tikriausiai ,man ir tas pats buvo. o FW pas tavo koks?

FW nežinau, bet turiu active.iso cd ir naujausi žaidimai eina pvz mafia II... Dar pirma rašiau ir pradėdavo mesti I/O error tai nustačiau per my computer manage IDE ATA/ ATAPI controllers PIO only tai tada įrašė, bet vienas diskas subraižytas tai išmesdavo, kad nuvalykite ir vėl įdėkite, truputi paleisdavo ir vėl numesdavo, tai išeina kad FW tas, o dabar kai į kitą įrašiau tai atsitiko tada va kaip rašiau open try Redagavo Neriukas26

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

girdejau sita prikola kad su activate.iso kaikurie skundes kad neveikia MOH. laikas flashint.

O kodėl paėmė subraižytą CD tik jis nėjo, nes subraižytas, bet FW tai tiko...Žaidima užkrovė ir po meniu vaikščiojau tik kai norėjau shampainga pradėti išmetė...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodėl paėmė subraižytą CD tik jis nėjo, nes subraižytas, bet FW tai tiko...Žaidima užkrovė ir po meniu vaikščiojau tik kai norėjau shampainga pradėti išmetė...

tai pala... Kiek supratu įrašei į subraižyta DVD? Lol ir dar tiekiesi ,kad veiks geimas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai pala... Kiek supratu įrašei į subraižyta DVD? Lol ir dar tiekiesi ,kad veiks geimas :D

poto perrašiau į nesubraižytą CD ir tada išmetė open try...O todėl rašiau, kad subraižytas cd ėjo,tam kad nerašytumėt, jog FW netinka... Redagavo Neriukas26

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Problema issprendziau:

1.perrasiau windows

2.parsisiunciau naujausia image burn

3.nuvaliau pc cdroom`o lazeri su valomuoju disku

Viskas eina...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.