Touch

Vaizdo plokstes driver.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Man atsitiko tokia beda. Mano kompiuteris sugedo. Tai man teko pasijunkt sena. Programinie iranga isirasiau, bet as niekaip neradau to seno kompiuterio vaizdo plosktes disko(Vaizo plokste GeForce 6200 TurboCache), tai parsisiunciau is nvidia.com tos vaidzo plosktes driver, ir as juos isirasiau, bet po kompiuterio restarto man pradejo vaizda rodyt maziausia rezoliucija ir as bandau padidint bet tik padidinu ir paspaudziu "OK" ir tai man vel numeta ant maziausios. Gal kas galit padet su tais driver ar siaip ka patart.(Dabar kompiuteris be vaizdo plosktes driver.)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pabandyk monitoriaus driverius suinstaliuot, arba pasirink standart, nes esme tokia kad vaizdo plokste jungia tik tas rexoliucijas kurias palaiko monitorius, jei jei kokio seno kineskopinio moniko draiveriai suinstaliuoti tokiu atveju galetu nejungti aukstesnes rezoliucijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Man atsitiko tokia beda. Mano kompiuteris sugedo. Tai man teko pasijunkt sena. Programinie iranga isirasiau, bet as niekaip neradau to seno kompiuterio vaizdo plosktes disko(Vaizo plokste GeForce 6200 TurboCache), tai parsisiunciau is nvidia.com tos vaidzo plosktes driver, ir as juos isirasiau, bet po kompiuterio restarto man pradejo vaizda rodyt maziausia rezoliucija ir as bandau padidint bet tik padidinu ir paspaudziu "OK" ir tai man vel numeta ant maziausios. Gal kas galit padet su tais driver ar siaip ka patart.(Dabar kompiuteris be vaizdo plosktes driver.)

Safe mode pasileides, bei atsidares driver sweeper istrini visus nvidia driverius, poto uzrasai naujus ;) Jeigu rasi diska, is jo nedieg jokiu driveriu, nes ten vapse seniausi jie yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.