Jamolt

SAMP

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, parsisiunciau samp irasiau i sanandreaso direktorija, bet kei connectinu i serva, mane imeta i paprasta sanandreasa, o ne connectina i serva.

Atsirandu kaip buciau paprastai ijunges saandreasa (new game, load game, options)

p.s samp versija 0.3b (naujausia)

kas galetu buti?

is anksto dekoju

Redagavo Jamolt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gali babandyti samp programoje papildomai nurodyti kelia iki GTA_SA.exe arba pabandyk susirasti kita crack'a (karta man padejo kai nekrove visai per samp). beje turbut zinai , kad samp veikia ne su visom zaidimo versijom (dabar tiksliai nebepamenu). taipat neturi buti zaidime jokiu mod'u.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali babandyti samp programoje papildomai nurodyti kelia iki GTA_SA.exe arba pabandyk susirasti kita crack'a (karta man padejo kai nekrove visai per samp). beje turbut zinai , kad samp veikia ne su visom zaidimo versijom (dabar tiksliai nebepamenu). taipat neturi buti zaidime jokiu mod'u.

Dekoju, nezinau kuris tavo patarimas is 2 padejo, bet susitvarkiau, parsisiunciau kita cracka, ir is naujo nurodziau kur sanandreasas eina, padejo viskas dabar veikia ir galiu zaisti.

dar karta dekoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei pas tave neoriginalus san andreas nauja crack'a suinstaliuok, arba REINSTALL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, parsisiunciau samp irasiau i sanandreaso direktorija, bet kei connectinu i serva, mane imeta i paprasta sanandreasa, o ne connectina i serva.

Atsirandu kaip buciau paprastai ijunges saandreasa (new game, load game, options)

p.s samp versija 0.3b (naujausia)

kas galetu buti?

is anksto dekoju

ei gali man pasakyti is kur sampa atsisiuntei prasau pas :)

akyk

ei kas nors gali pasakyti kaip atsisiusti samp nes as nobas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matosi, kad net nebandei ieškot, nes SA:MP turi savo saitą iš kur gali nemokamai atsisiųst..

Šį kart pagelbėsiu ir nevarginsiu tokia "sunkia" užduotimi. http://www.sa-mp.com/

Installinti, tai kaip.. next, next, finish..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.