keksiukas

PS3 HDMI problema.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.Taigi turiu problema su HDMI kabeliu(o gal ir ne kabelije problema).Problema tame kad nors ir yra prijungtas tas kabelis,vistiek zaidime prasta vazdo kokybe(kaip 578p).Meniu viskas gerai.Televizorius palaiko HD(LG LCD televizorius).Prasau jusu pagalbos.Aciu uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar pacio televizoriaus nustatymuose paziurek ar nera kokio pasirinkimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neisiskaiciau biski i tavo posta ,tu sakai kad ps3 meniu kokybe gera o kai ijungi game lieva pasidaro? Tada jau ps3 vaizdo nustatymus ziurek.

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neisiskaiciau biski i tavo posta ,tu sakai kad ps3 meniu kokybe gera o kai ijungi game lieva pasidaro? Tada jau ps3 vaizdo nustatymus ziurek.

O ka ten ziuret?(atleiskit nelabai nusimanau apie tuos kabelius)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Input kazkas tokio ten rasi juk per vaizdo nustatymus, apie pajungimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta pati problema ir man . Tiesa pasakius nepagaunu kampo as. Kabelyje problema nelabai tikeciau kad butu nustatymai bent jau pas mane viskas nureguliuota kaip reikiant o pajungus zaidima matai siokius tokius kvadratelius nors ir televizorius bei zaidimas palaiko 1080

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenorėjau kurt naujos temos, bet rašysiu čia. yra taip, žaidžiu žaidžiu ir atsijungia ps3 nuo teliko, praėjus kokiai pusei minutės vėl viskas tvarkoj, ir taip kartais pasikartoja. kame bėda ? televizorius kaltas ? su fat'u buvo tas pats, slim'as irgi tą patį daro. tai čia bėda laide ar televizoriuje ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip gali laidas arba Telikas , o tau telikas kaip sakoma issijunge ir vel isijiunge ?

Koks TV modelis ? Jei LG tai girdejes kad su jeis buna tokiu bairiu , pats nesenei turejau LG panasi problema buvo , tai grazinau atgal samsunga pasiemiau, tik man kaskur kas valanda ar dvi daridavo tas nesamones

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, pas mane LG, ne tai kad pats telikas, bet tiesiog dingsta vaizdas ir ant teliko išoksta kažkoks užrašas, bet viskas dar veikia. tai praeina kelios sekundės ir vėl viskas okei. aš taip galvoju kad čia pats laidas kaltas, nes kai aš neilgai težaidžiu viskas puiku, bet kai daugiau, tai pradeda svaigt, užkaista manau ir nelb besusigaudo tų kontaktų gal.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na grafikos ir kitokios bedos gali buti kai isigija zmones pigius HDMI,kurie yra pirmos versijos ten kokios. nzn dar kaip gali meniu but normaliai o zaidime bloga grafika..gal reza padare kokia 1080i ,meginkit 720p .

joki menu nustatymai ten nieko nekeicia per daug kas liecia PS3 zaidimus bent jau.na jei palaiko tai ten galima tik pasigerint vaizda per nustatumus pacio ps3,bet pablogint tikrai neina.720p ji yra visur 720p.o 1080p yra 1080p.kaip dar gali rodyt blogai?

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriauses varijantas , tai butu nueit pas koki drauga ir isbandyt ant jo teliko (Arba neticia turi antra LCD TV)

Arba Pasiskolink is draugo, HDMI laida ,ir isbandik ,gal tavo HDMI kaltas bus (turbut sytas varijantas geriauses butu, mano manimui)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turejau laida HDMI uz 50lt, ir man blogai susitvarkydavo su greitais judesiais, pasikeiciau laida, viskas tvarkoje :oops:. Gal ir jums laidas knisa smegenis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.