LKL

Klausimas del ps3 headset'o

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Taigi ziuriu ebay'ui labai daug headset'u po 1$, del kokybes neklausiu, klausiu taip - turit kas nors, veikia? :D Noreciau bent kokios info apie tokius, dekui. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

galim sakyt draugai taves negirdes...

bus toks siurkstus snypstimas.

beje, girdejau jei ne su sony ir su lievu buna kad ps3 uzkimba kartais kai prijungi :D

Redagavo Jamolt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galim sakyt draugai taves negirdes...

bus toks siurkstus snypstimas.

beje, girdejau jei ne su sony ir su lievu buna kad ps3 uzkimba kartais kai prijungi ;)

kaip girdejau , tai su sony headsetu kyla daugiau problemu , negu su 1$ vertes headsetu Redagavo SkidRoW

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kiek naudojau Sony headsetu Offical tai problemu tikrai neturejau , tikrai kokybiskai veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu headseta kuri pirkau uz 20lt-5svarus nauja.Pirkau pigiausia kuris siuncia i Lt:)

Taigi jis man uzknisa mikrafas lievas prastai kitas zmogus mane girdi, sake kad cirskia kas kas , pats kai klausai irgi cirskia , o kai klausai muzikos ,tai isviso lievai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu headseta kuri pirkau uz 20lt-5svarus nauja.Pirkau pigiausia kuris siuncia i Lt:)

Taigi jis man uzknisa mikrafas lievas prastai kitas zmogus mane girdi, sake kad cirskia kas kas , pats kai klausai irgi cirskia , o kai klausai muzikos ,tai isviso lievai...

gal pabandyk per nustatymus pritildyt mikrafa, gal pades. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pirkau neoficialu uz 17 euru. Pakankamai brangiai, bet kadangi skubiai norejau headset'o nusipirkau koki radau artimiausioj parduotuveje. Kokybe gera, mane girdi gerai, ir as girdziu kitus pakankamai gerai.

Ne į temą

Pirkdamas Black Ops gavau ceki su kuriuo pirkdamas nuima 10 euru nuo headset'o. Taigi headset'as uz 7 eurus. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.