red-cat_eX

6.20 TN (hen)

Rekomenduojami pranešimai

gal galit parasyt lietuviskai kaip reikia atrysinet psp, nes daugeliu norenciu atryst sau uzbrickins psp, nes psphacks svetainei neaiskiai viskas parasyta, pvz- Right-click on the file you downloaded, kokio failo?! ju ten daug! Gal kas jau atryso savo psp , tegul sukurs nauja tema, kaip uzsyrasit 6.20 NT HEN, ir visi mes butumem dekingi :thumbsup4:

Linksmu kaledu visiems! :D

Redagavo prodigy272

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  red-cat_eX parašė:

as jau parases esu mazdaug valanda metos ir niekas net nesugebejo uz mano sugaista savo kaledu pirmos dienos laika ruosiant sita dovana paspaust mygtuko padekoti: http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...mp;#entry198985

Skaityti daugiau  
as kaip tik radau ta gida kitoj temoj, norejau iztrint savo post'a, sorry uz spama, aciu labai :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  prodigy272 parašė:

as kaip tik radau ta gida kitoj temoj, norejau iztrint savo post'a, sorry uz spama, aciu labai :thumbsup4:

Skaityti daugiau  

prasom. joks cia ne spamas. kiti zinos kur ieskot jei uztiks sitoj temoj. tu temu simtas prikuta buvau sukures nuo pat pradziu viena is kur sita atsirado tai nzn :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o sitas atrysimas pilnas, jeigu isjungsi psp pilnai reikes isnaujo viska daryt?

klausik, tavo gide neveikia nuoroda ant TN GEN, jis ismeta i namini puslapi slimchaks, o kad is ten parsiust yra pasirinkimas tarp dveju tn genu, kuri reikia siust, kuris nuo total noob'o?

Redagavo prodigy272

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  TeD parašė:

o su data code 9b nusilaužia į 6.20 t-hen ar koks ten?

Skaityti daugiau  
pagal viska, tai dar jau bet koki PSP gali nulauzt, kuris neatnaujintas i 6.35fw.

tik daryk viska nuosekliai ir gerai, nes gali gauti brick ir tada jau ate psp

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  G1edrius parašė:

pagal viska, tai dar jau bet koki PSP gali nulauzt, kuris neatnaujintas i 6.35fw.

tik daryk viska nuosekliai ir gerai, nes gali gauti brick ir tada jau ate psp

Skaityti daugiau  

Tai ant 6.31 veikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu toki klausimeli,jei pas mane irasyta sita 6.20 TN(hen) versija,ir su pandora galeciau tada i m33 atnaujinti ar pandora nepadetu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  deliux parašė:

turiu toki klausimeli,jei pas mane irasyta sita 6.20 TN(hen) versija,ir su pandora galeciau tada i m33 atnaujinti ar pandora nepadetu?

Skaityti daugiau  
nepriema nauji psp pandoros

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal zada kaska isleist ir 6.35?

o gal kaipnors ymanoma is 6.35 atstatyt y 6.20 nes kai pirkau buvo 6.20 bet prisikeliau demo paprase update padariau ir dabar 6.35 ir neveikia tas patapon 2 nesusiloadina tas seivas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.