Lawris

Dėl XBOX 360 JTAG įrašymo žaidimo antro DVD

Rekomenduojami pranešimai

Visu pirma per settingsus turi nustatyti game pach kur geimai yra sudeti, tada FSD ta vieta praskanuos ir zaidimai atsiras Xbox360 Games . Kai zaidimas uzima du ar daugiau dvd disku, as darausi taip: per iso2god pasirenku pirma diska, nurodau kad ji saugotu i C:\Zaidimo_pavadinimas. Tada pasirenku antra diska, nurodau kad ji saugotu ten pat i C:\Zaidimo_pavadinimas . Kai baigia konvertuoti visa kataloga Zaidimo_pavadinimas metu i vidini ar ishorini HDD ir viskas, toliau jau FSD pasidarys viska ka jai reikes.

Viską padariau kaip liepei, na tik max payne dvd atskirai man rodo tame sarase... Ir kai iseinu per nauja tą dvd pirma, nieko man daugiau neduoda, baigias filmukas ir vel uzkrauna pagrindini meniu ir nieko...ka daryt? :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tokiu atveju kreipkis i ta kas dare RGH, nes matyt bus kazka pridirbes su dashlauncho nustatymais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokiu atveju kreipkis i ta kas dare RGH, nes matyt bus kazka pridirbes su dashlauncho nustatymais.

Reiks jam parašyt, matai prieš porą metų jtagino jis man :( O gal dar žaidimą per naujo siustis?as tai su Xbox Imgage browseriu zaidimus i xbox harda isimesdavau, o dvieju dvd nesu zaides niekad tai ir neteko susidurt su ta beda :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei seniai tvarkytas tai reiktu naujausia dashlauncha ir FSD naujausia susirashyti, nes su senais gali nekeisti disku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei seniai tvarkytas tai reiktu naujausia dashlauncha ir FSD naujausia susirashyti, nes su senais gali nekeisti disku

Imesk dashlauncho atnaujinimo gida jei nesunku? as daschboard atsinaujinau katik :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chebra, kad man neprašo keisti disko net, iskart krauna per naujo pradinį meniu... o youtubej video matosi, kaip kitam antro disko reikalauja :) patarkit ka daryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.