fikado

Controller'io anomalijos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Xbox 360 jau turiu beveik 2 metus. Flashintas ir pan. Jokių problemų nekildavo, bet pastaruoju metu įdomūs dalykai su pulteliu darosi. Jis išsijunginėja tam tikrose žaidimo vietose. Pvz. 2k11 po meniu gali vaikščiot kiek nori, bet kai tik pradedi žaist rungtynes iškart išsijungia ir prašo reconnect ir vos vėl grįžti į žaidimą išsijungia. Mafia II - viskas lyg ir normaliai, bet kai tik pradedi prarast gyvybes iškart išsijungia. Baterijos bandytos visokios, aplink jokių signalo numušėjų nėra. Apie pultelio veikimo priklausomybę nuo žaidimo nesu girdėjęs, internete neradau tokios problemos. Gal kas esat susidūrę ar gal žinot kaip išspręst?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prašau, nebedėkit -... Kaltas, kaltas, kaltas. Naujokas.

Redagavo Vidmma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su vienu pultu bandei? jei turi is ko pasiskolint pabandyk su kitu, suzinosi ar tai pulto problema, o gal x'as bloga signala siuncia ar pan.

dar yra laidas nuo play and charge kit'o, ji naudojant is vis nereikia jokiu batarkiu det, gaunasi tas pats kas joystikas su laidu, pasiskolink is ko nors ta laida pabandymui arba nusipirk, nedaug jis kaunuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man panasi problema buvo. Issijungiau vibracija zaidimuose ir padejo. Pabandyk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man panasi problema buvo. Issijungiau vibracija zaidimuose ir padejo. Pabandyk.

'

Padėjo man irgi šitas dalykas, dėkingas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išsisprendė perkrovus xbox'ą su pulteliu ir pakeitus baterijų gamintoją... Viskas puikiai veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane panasiai, tik as bisky apliejau kava, labai nedaug, bet netoli A mygtuko, tai dabar pradejo lipt jis. Ar ymanoma isardzius sutvarkyt?

Edit: Kaip tik zaisdamas Nba 2k11 :D

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane panasiai, tik as bisky apliejau kava, labai nedaug, bet netoli A mygtuko, tai dabar pradejo lipt jis. Ar ymanoma isardzius sutvarkyt?

Issiardyk, pravalyk, ir gal veiks :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir biski buvau suliejes, bet arbata (ar ne per jaunas giedriau kava gert, hmm? :D ), lipdavo Y migtukas, bet as kazkaip tingejau ardyt, toliau zaidziau ir prasimyke jis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar ne per jaunas giedriau kava gert, hmm? :)

Ne į temą

Perjaunas ar persenas nesvarbu, kava yra leistina gerti visiems :) aciu uz minusus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Edit: Kaip tik zaisdamas Nba 2k11 :)

pavogi is mamos acetono (nagu lako valiklio), kelis ausu krapstukus. isardai pulta ir isvalai. ir vel laimingas zaidi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pavogi is mamos acetono (nagu lako valiklio), kelis ausu krapstukus. isardai pulta ir isvalai. ir vel laimingas zaidi :)

Ne į temą

As taip susitvarkiau savo televizoriaus distancini, kai apliejau su sultim :) Tik naudojau kvepalus :)
Redagavo mockus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.