raganius

naujas hdd

Rekomenduojami pranešimai

Taigi noreciau i savo PS3 40GB Fata isideti 500GB vidini hdd.Ziurinejau youtubej klipus kaip tai padaryti ir vienam buvo pasakyta,kad tinka tik 5400rpm.Ar mano senukui tikrai netinka 7200rpm?

Toliau kaip suprantu reiks per USB system update pasidaryt.Pas mane dbr 3.55 CFW.Tai man vel reiks isirasyti 3.55 OFW o tada 3.55 CFW?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, pasikeiciau savo PS3 harda ir kai ji ijungiau man parase, kad prijungciau joystika prie usb ir paspausciau PS, lyg ir nieko tokio, bet as neturiu orginalaus pultelio, o i mano wireless madcatz joystika nereguoja....

Gal turi pasiulimu kokiu ?

Gal netycia yra kedainieciu forume ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,

noriu pasikeisti HDD todel turiu klausima pries pirgdamas HDD, pas mane CECHC04 (fat 60gb) console nusiziurejau HDD 2 modelius

1TB SATA2 5400RPM 8MB

1TB SATA/300 5400RPM 16MB cache

klausimas butu toks ar sis consoles modelis palaiko SATA/300 ar 7200rpm? jei palaiko ar tures itakos zaidimam? ir ar duoda itakoks buffer size 16mb? galvoju gal zaidimai greiciau ussikraus ar nebelagins pvz Assasin Creed I vietomis lagina ir ne vien sis zaidimas. gal pades buffer size 16mb kad nebelagintu?

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IH6xG5uTf3Q

Redagavo CapaDon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.