dudeperfect

Jūsų pirmas žaidimas kurį žaidėte

Rekomenduojami pranešimai

Ant segos tankai mano pirmas zaidimas poto jau ant PC super mario ir duke nucler winter.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tetris

Nuotrauka

O seip jei is konsoliu tai turbut butu buves Tankiukai (battlecity)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš net nepamenu, net negaliu atsiminti su kuria konsole pirma žaidžiau ar su PSOne ar su PC ar dar su kuo :/ Jei atsiminčiau su kuria pirmiau pradėjau žaisti, tai gal ir atsiminčiau pirmą žaidimą :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš net nepamenu, net negaliu atsiminti su kuria konsole pirma žaidžiau ar su PSOne ar su PC ar dar su kuo :/ Jei atsiminčiau su kuria pirmiau pradėjau žaisti, tai gal ir atsiminčiau pirmą žaidimą :/

as tai nemanau kad pamirsiu su kuo zaidziau ir koki graju, dar pamenu kai pirma kart nukaliau mario pirma bosa LOL :P begau skambyt draugeliui pasigirt :P ah good times :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tai pirmas turbut ant zilitono spice inpact ar kaip jis ten vadinas :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Felix The Cat negaliu tikrai garantuoti, kad tai buvo pirmas žaistas žaidimas, bet kad pirmas pereitas tai šventa tiesa

NuotraukaNuotraukaNuotrauka

Redagavo laumius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pamenu turėjau Sega. Nežinau kuris ten buvo pamenu kad buvo panašus į ps1 tik kad disketes dedavosi :)Atrodo pirmas buvo Duck Hunt paskui tankiukai (atsimenu leisdavo savus levelius kurt :) ) žinoma Mario , dar buvau Tomą ir Džėrį nusipirkės. 4 metai buvo man :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pamenu turėjau Sega. Nežinau kuris ten buvo pamenu kad buvo panašus į ps1 tik kad disketes dedavosi :)Atrodo pirmas buvo Duck Hunt paskui tankiukai (atsimenu leisdavo savus levelius kurt :D ) žinoma Mario , dar buvau Tomą ir Džėrį nusipirkės. 4 metai buvo man :D

tikrai ne sega, taip vadinamas zilitonas pas tave buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.