dudeperfect

Jūsų pirmas žaidimas kurį žaidėte

Rekomenduojami pranešimai

Jei kas atsimenat, tai pasidalinkit, koks buvo jūsų pirmasis žaidimas.

Mano buvo Duck Hunt

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano tai mickey mouse ant zilitono :D screeno net nejieskosiu nes nebeatsimenu kaip atrodo :D

Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pirmasis buvo Ikari. Nuo jo ir prasidėjomano gamer'io karjera :D. Pamenu dar tarybiniais laikais. Su draugu nešdavom butelius priduot ir bėkdavom žaisti į parduotuvę. :D Net nežinau kas per kompai ten buvo. Žaidimus ikraudinedavo iš lanksčių diskelių. Bet regis ne PC buvo.Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai mazas pradejau geimint ( nuo 3 metu) tai pasakysiu megstamiausia :D Mortal Kombat 2 ir 3, pas pusbroli ant sega genesis/ mega drive pastoviai losdavau, labai patiko, nors mama ir neleisdavo lost :D Pamenu turguj radau pirkt kazkoki ant zilitono ( as tada tik tokia konsole turejau) tai tevas nupirko, toks laimingas buvau, pagaliau galejau pas saves namie lost mk :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pirmas game buvo ant ps1 star wars kaskoks arba rayman nes tik situs draugas turejo ,tie star warsai tokie nesveiki atrode :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano pirmas žaistas žaidimas jei neskaitant visokių nu pogody, būtų ko gero Montezuma's Revenge ant Atari 800XL/XE.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Soldier Of Fortune (pas mus buvo rusiška versija parko kompiuterinėje - Искатель buvo pavadinimas.)

Iki šiol vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net neatsimenu koks tai buvo žaidimas. Pirmą žaidimą žaidžiau gal būdamas 3-jų metų pas draugą ant kompo prie TV prisijungiančio. Tai buvo kažkas panašaus į Contra, bet ar tai buvo tikrai contra, gerai nepamenu.

Gerai atsimenu pirmą ant PC žaistą žaidimą. Savo miestelyje vienas iš pirmų PC gavau ir man buvo 6 ar 5 metai, žaidimas buvo Red Alert. Dar dabar afigenas man žaidimas. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano taip pat Duck hunt buvo pirmasis žaistas žaidimas.Atsimenu turėjau prie sega prisijungiantį pistoletą tai su juo ir šaudydavom su tėčiu antis.Oi geri laikai buvo... :D

post-21068-1286630992_thumb.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano taip pat Duck hunt buvo pirmasis žaistas žaidimas.Atsimenu turėjau prie sega prisijungiantį pistoletą tai su juo ir šaudydavom su tėčiu antis.Oi geri laikai buvo... :D

post-21068-1286630992_thumb.gif

Šitą taip pat žaidžiau kai Segą turėjau, iš kaimyno pistiką pasiimi ir šaudai. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.