Jurijus14

Ar gali PS2 skaityti ir PAL, ir NTSC?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki turiu ps2 su matrix infinity 1.93 chipu ( jei tai turi reikšmės ). Modelis SCPH 75004. Ar šis modelis skaito tik PAL? Nes parašyta ant nugarėlės PAL. Bet seniau turėjau ps2 ir skaitė abiejų regionų žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu konsolė čipuota , tai be abejo , kad skaitys visų regionų žaidimus. O su šituo čipu ir su filmais DVD neturėtu kilti problemu.

Redagavo Luigi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki turiu ps2 su matrix infinity 1.93 chipu ( jei tai turi reikšmės ). Modelis SCPH 75004. Ar šis modelis skaito tik PAL? Nes parašyta ant nugarėlės PAL. Bet seniau turėjau ps2 ir skaitė abiejų regionų žaidimus.

kad ir be cipo paleistu ntsc tik kad jie nespalvoti. beje playmanija ps2 siuntiniuose yra nebloga programa ntsc to pal lygtais. pavercia ntsc zaidimus i pal. man asmeniskai jinai veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nespalvoti? ;) Gi NTSC ir PAL yra regionai kažkokie, ar klystu? Na Įsirašiau 2 žaidimus. Vienas veikė, o kai kitą įdedu išmeta tik langą ir reikia rinktis atm. kortelę arba diską, pasirenku diską ir vėl tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nespalvoti? ;) Gi NTSC ir PAL yra regionai kažkokie, ar klystu? Na Įsirašiau 2 žaidimus. Vienas veikė, o kai kitą įdedu išmeta tik langą ir reikia rinktis atm. kortelę arba diską, pasirenku diską ir vėl tas pats.

nu as burnouta 3 ntsc netycia irtasiau nesukonvertines ir man nespalvotas jisai. beje irasinek 2,4 ar 4x greciais tada tikrai veiks. arba chipas kiniskas pas tave

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as burnouta 3 ntsc netycia irtasiau nesukonvertines ir man nespalvotas jisai. beje irasinek 2,4 ar 4x greciais tada tikrai veiks. arba chipas kiniskas pas tave

Nekiniškas. Gal kas žinote kokius nustatymus čipo reikia nustatyti? Daug ten visko yra, nesigaudau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nespalvodei, rode turbut, kad telikas lievas ir nepalaiko Ntsc formato. O del cipu nustatymu ten geriau nieko nekeist, turi jis tau viska skaityt ir pal ir ntsc viska, tiesiog gal pratsas relyzas papuole, ar blogai isirase.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man viskas tvarkoje. Čipas Matrix Infinity, bet tiksliai versijos nežinau. Skaito ir PAL, ir NTSC, viskas spalvotai, nėra man skirtumo koks regionas. :throw:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai gali ismesti arba taip, man raudono erroro isvis nemesdavo, irgi mesdavo kaip tau bet su fatu, bet beda buvo lazeris per silpnas. Seip jei gerai irasai turi skaityt tiek pal tiek ntsc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man viskas tvarkoje. Čipas Matrix Infinity, bet tiksliai versijos nežinau. Skaito ir PAL, ir NTSC, viskas spalvotai, nėra man skirtumo koks regionas. :throw:

Gal gali pažiūrėti nustatymuose kas parašyta prie pirmo pasirinkimo? PAl, NTSC, PAL60, COLOR ar kt. Į nustatymus gali įeiti paspaudęs ;);) kai rodo MATRIX užrašą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nespalvodei, rode turbut, kad telikas lievas ir nepalaiko Ntsc formato. O del cipu nustatymu ten geriau nieko nekeist, turi jis tau viska skaityt ir pal ir ntsc viska, tiesiog gal pratsas relyzas papuole, ar blogai isirase.

pas mane ps2 necipuotas. :throw: per freemcboot as zaidziu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal gali pažiūrėti nustatymuose kas parašyta prie pirmo pasirinkimo? PAl, NTSC, PAL60, COLOR ar kt. Į nustatymus gali įeiti paspaudęs :throw:;) kai rodo MATRIX užrašą

PS2 screen fix - COLOR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.