M1ND3

XBConnect + jtag

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. kazkur internete skaiciau kad atseit galima internete su x360 lost per XBConnect. Ar yra zinanciu kanors apie tai ir ar galima ramiai zaisti nebijant gauti banana ar dar kanors? aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. kazkur internete skaiciau kad atseit galima internete su x360 lost per XBConnect. Ar yra zinanciu kanors apie tai ir ar galima ramiai zaisti nebijant gauti banana ar dar kanors? aciu

Per Xlink Kai geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galit numes normalu tutoriala kaip prie to xlink prisijungt niekaip nerandu ka reik padaryt kad galeciau prisijungt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

chebra, jei aplamai yra dar zaidzianciu XLINK KAI - parasykit man i skype, sumesim ka, o gal ir pasiorganizuosim ka nors idomesnio. mano skype mankey-mafia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

chebra, jei aplamai yra dar zaidzianciu XLINK KAI - parasykit man i skype, sumesim ka, o gal ir pasiorganizuosim ka nors idomesnio. mano skype mankey-mafia
nu jeigu pavyks man pasijungt tai as losiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jeigu pavyks man pasijungt tai as losiu ;)

as irgi vargo turejau, bet dariau netaip. pas mane nesiojamas kompas ir internetas bevielis, tai tik laida is kompo i xbox'a ikisau ir bridge conection pasidariau. ir fsio. istiesu tai paprasta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane irgi loptopas bet nesuprantu kazkodel bridge connectionas nepasidaro db bandau kazka su tuo modemu padaryt bet nieko gero nesigauna

kas gali but ?

Nuotrauka

Redagavo mp3magas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant xlink kazka skaiciau kad jtag ip patchint reik bet pas mane nera xbox hdd tik isorini teturiu ir beto ar isvis su zebra baziniu as palosiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant xlink kazka skaiciau kad jtag ip patchint reik bet pas mane nera xbox hdd tik isorini teturiu ir beto ar isvis su zebra baziniu as palosiu

del tu visokiu isoriniu ir t.t. nesamoniu tai nzn, bet kas liecia zebra bazini - tikrai palosi.

pas mane irgi loptopas bet nesuprantu kazkodel bridge connectionas nepasidaro db bandau kazka su tuo modemu padaryt bet nieko gero nesigauna

kas gali but ?

viskas labai paprasta, viska darai gerai, bet pati bridge conection daryk "AS ADMINISTRATOR". pas mane tas pats buvo, o sitas cirkas padejo. an windows XP, paprastai uztektu, o ant vistos ir win7 reikia per administratoriaus teises. nu zodziu turejai mane suprasti. su modemu zaisti tau tikrai nereikia :throw:

Redagavo laumius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del tu visokiu isoriniu ir t.t. nesamoniu tai nzn, bet kas liecia zebra bazini - tikrai palosi.

viskas labai paprasta, viska darai gerai, bet pati bridge conection daryk "AS ADMINISTRATOR". pas mane tas pats buvo, o sitas cirkas padejo. an windows XP, paprastai uztektu, o ant vistos ir win7 reikia per administratoriaus teises. nu zodziu turejai mane suprasti. su modemu zaisti tau tikrai nereikia :throw:

kaip tuos netvorkus paleist su administratoriaus teisem as net neisivazduoju tai gal kaletum paaiskint ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.