wader

Del gamepad

Rekomenduojami pranešimai

Nusprendziau nusipirkti gamepad, bet va, vis neissrenku. Tai va is kokie variantai:

1.Cyborg xbox 360 gamepad for pc

Nuotrauka

2.Logitech chillstream xbox360

Nuotrauka

3.Microsoft xbox360 wired pad

Nuotrauka

Visu kainos ~120lt. Tad kas kuri pasiulytumet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai imčiau antrą variantą, beveik toks pat kaip Xbox 360 pultelis, tik kad su vėjeliu, man asmeniškai labai patogus. Pirmas gal irgi visai nieko, bet per daug cyborgiškas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai imčiau antrą variantą, beveik toks pat kaip Xbox 360 pultelis, tik kad su vėjeliu, man asmeniškai labai patogus. Pirmas gal irgi visai nieko, bet per daug cyborgiškas :rolleyes:

turiu as ta logitech chillstream.

jis visai nieko jei prakaituoja rankos, bet jo minusas tas, kad jame nera vibro. po kazkiek laiko ventiliatorius pradeda cypti ir reikia ardytis kad susitepti. jo neatpazysta xbox'as.

geriausias variantas imti originalu laidini xbox360 joystica ir nebus jokiu problemu nei su zaidimu suderinamumu nei su driveriais kadangi jis automatiskai atpazystamas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir patarciau imt orginalu xobx pulteli uz 120 jau ir belaidis isiena tik jeigu naudosi ant pc tai zinok kad belaidis netinka nebent pirksi dar viena prieda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi daryciau, taip, kaip ir kiti sako - imciau X'o pulteli, ta for PC :thumbup: Nes kaip matau, pagal mane, tai jis bent jau atrodo pats patogiausias.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.