Laula

Xbox video problema

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, siandien is ryto pasijungiau xbox ir man pradejo rodyti viska zaliai. Pagalvojau kad telikui kazkas, nes jau senas, bet pasijungus ant naujo tas pats. Veikia viskas gerai, zaidimai veikia, bet rodo viska zaliai. Tai noreciau suzinoti cia laido problema ar paciam xbox'e? Gal kam jau buvo taip... Aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Boxas jasper, falcon ar zephyr ? Jei ne jasper, tai gali but kad jau rrodas ateina :)

Seip as ne apie 360 kalbu....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaigu naudoi komponentini kabeli gali but kad kabelis kaltas.Nes xbox1 retai genda.

Nezinau kaip mano vadinasi, bet pas mane yra toks laidas: http://www.eeshops.com/images/Microsoft-XB...0-RGB-Cable.jpg tas desinej kisasi i xbox, o kiti du, kaip atskiri laidai, vienas SCART, o kitas garsuj(pvz prie centro pasijungt).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A tai shimta balu kaltas kabelis-nes SCART turi RGB spalvos signalus.Reiketu eshkot trukusio laido.Arba dot kokiam nors meistruy kad paziuretu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A tai shimta balu kaltas kabelis-nes SCART turi RGB spalvos signalus.Reiketu eshkot trukusio laido.Arba dot kokiam nors meistruy kad paziuretu.

O man kokybe vaizdo pageretu jei as is SCART kabelio i RGB pasikeisciau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai scart ir turi RGB-xbox1 tai doda geriausia kokibe,nes ira tik stardantinis LR audio +video kur prasta kokibe.

Pastave skarte atsiletavo venas ish RGB laidu.Todel ir gauni zalia spalva.Greiciausei bus R signalas nes G(GRIN-zalia)+B(Blue-melina)Duoda zalia.

Arba gali suletot tesei pagal mano shema nauja kabeli.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai scart ir turi RGB-xbox1 tai doda geriausia kokibe,nes ira tik stardantinis LR audio +video kur prasta kokibe.

Pastave skarte atsiletavo venas ish RGB laidu.Todel ir gauni zalia spalva.Greiciausei bus R signalas nes G(GRIN-zalia)+B(Blue-melina)Duoda zalia.

Arba gali suletot tesei pagal mano shema nauja kabeli.

Aisku, dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai viskas geray jau? :thumbsup4:

Gerai, ano kabelio netaisiau, o nusipirkau nauja neoriginalų už 30lt :)

Beje, gal kas žino iš kur galima būtu gauti Lietuvoje HDMI kabeli pirmam xbox? Ir ar kokybė pagerėtu naudojant HDMI kabeli ant 82cm teliko? Ar iš jo daugiau nieko nelabai galima išspausti, nes kiek skaičiau, tai HDremaku daryti dar nežada kolkas.

Redagavo Laula

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai, ano kabelio netaisiau, o nusipirkau nauja neoriginalų už 30lt :thumbsup4:

Beje, gal kas žino iš kur galima būtu gauti Lietuvoje HDMI kabeli pirmam xbox? Ir ar kokybė pagerėtu naudojant HDMI kabeli ant 82cm teliko? Ar iš jo daugiau nieko nelabai galima išspausti, nes kiek skaičiau, tai HDremaku daryti dar nežada kolkas.

xbox1 yra dead console, viskas ka is jos galima buvo ispausti jau seniai ispausta. be to HDMI atsirado veliau negu pats xboxas, is pradziu net paciose xbox360 nebuvo HDMI, o cia ant xbox1 nori :)

gal ir imanoma butu kazkoki perejima suderint is DVI ar VGA, bet kokybe per perejimus tikrai negereja.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox1 yra dead console, viskas ka is jos galima buvo ispausti jau seniai ispausta. be to HDMI atsirado veliau negu pats xboxas, is pradziu net paciose xbox360 nebuvo HDMI, o cia ant xbox1 nori :)

gal ir imanoma butu kazkoki perejima suderint is DVI ar VGA, bet kokybe per perejimus tikrai negereja.

Aišku, taupysiu ant 360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.