britas

ar imanoma prie seno PS2 prijungti HDD per USB?

Rekomenduojami pranešimai

esu mates filmuka kaip prie slim PS2 prijungia HDD per USB ir paleidzia zaidima ikelta is PC :) pasidare smalsu ar imanoma ta pati padaryti su storu PS2 :) gal kas meginot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

esu mates filmuka kaip prie slim PS2 prijungia HDD per USB ir paleidzia zaidima ikelta is PC :) pasidare smalsu ar imanoma ta pati padaryti su storu PS2 :) gal kas meginot?

eik i gidu skilti rasi, USB raktas ir USB hdd paleidimo principas tokspat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu mates filmuka kaip prie slim PS2 prijungia HDD per USB ir paleidzia zaidima ikelta is PC :rolleyes: pasidare smalsu ar imanoma ta pati padaryti su storu PS2 :) gal kas meginot?

Imanoma laisvai isorinis hdd labiausiai tiktu nes flashas energija siurbia o isorini hdd jungt geriau kur is rozetes dar srove nuima. reikia i ps2 diska arba pati hdd isirasyt usbextreme programa ir per pc programa zaidima persidaryti kad butu paleidziamas per ta progama. beje su senu ir tiktu lost nes nuo 2008 kovo men lygtais nepavelka nes paciam su ps2 v15 neveeina paleis zaidimu is usb. beje jej hdd be isorinio maitinimo i is usb siurbia galimybe kad lagins zaidimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...hdd labiausiai tiktu nes flashas energija siurbia o isorini hdd jungt geriau kur is rozetes dar srove nuima...

nu tu ziaurus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

flashas energijos tiek neryja jau ir daug. siaip yra tiesos, nepatartina jungt usb hardo kuris maitinamas per viena laida (debilizmas atgal i akmens amziu, nors portas 1.1 ar taip ar taip lagina, ir tai buvo akmens amzius :DD) nes neuztenka itampos. isbandyta, nepavyke. intikas skamba tokiais dalykais. tai va. man ir fleshiuko 16gb neskaito sutvarkyto pakimba visiskai ps2. o va per psp leidziant sutvarkius korta ir t.t. viska ore veikia. bet aisku kaip minejau ps2 usb portas 1.1 tai greicio nepakanka ir stabdo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.