pspgamer

problema su ESR

Rekomenduojami pranešimai

mano ps2 necipuotas o irasytas free mcboot. isirasiau zaidimu ir vieno is ju nepaleidzia. Pirmai paleisdavo. Bijau, kad taip nebutu su kitais zaidimais, nes kai pirkau ps2 dave 3 diskus sake visi veikia bet man tik 1 pasileido.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

lazeris neapsidirba kartais budavo man, pasiimdavau atidarydavau prasukdavau diska su ranka kelis kartus uzdarydavau ir vel bandydavau kol paleisdavo, po to jau veikdavo, arba ikisdavau ta kuris veik, biski uzkraudavo, restartuodavau ir bandydavau kita paleist ta kuris neveike ir suveikdavo ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar isvis nepaleidzia irasytu zaidimu biski pasuka diska ir sustoja nzn ka daryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar isvis nepaleidzia irasytu zaidimu biski pasuka diska ir sustoja nzn ka daryt

nu man visi veikia, esr pabandyk perrasyt i kitoki ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siandien dar veike bet jau blogiau paleido zaidimus is 5 karto. Dabar isvis nepaleidzia. Kaip perrasysiu ESR jei konsole necipuota? Orginalius zaidimus gerai paleidzia

Redagavo pspgamer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perrasiau esr.elf vistiek tas pats. Gal kazkas blogai su lazeriu? Irasytu disku isvis neskaito

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perrasiau esr.elf vistiek tas pats. Gal kazkas blogai su lazeriu? Irasytu disku isvis neskaito

babandyk pasiskaites ta lazerio kampo kitima padaryt ten gal tas lazeris nusilpes kaip sako

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

babandyk pasiskaites ta lazerio kampo kitima padaryt ten gal tas lazeris nusilpes kaip sako

nu buna, bet as priverciau ji pradirbet ir skaito viska dabar gal ir lazeris bbz.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atidariau ps2 išvaliau lygtais gerai darbar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.