KypuTeTpaBy

HDD vietoje USB flash ant x?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

čia kažkaip šovę į galvą, turiu ant laptopo padalintą hdd, jei antrą suformatuoti 16gb į FAT32, ir laptopą pajungti per usb laidą prie bokso, ar X skaitys jį kaip USB, ar pasius mane?

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tipo i laptopa usb ir kita gala i xbox? Nemanau kad pavyks :D

taip tokių principų, negaliu dabar atsiminti, kur aš mačiau, ar kokiam forume, ten kaip tik kažkas diskutavo šią temą ir rodos pavyko, na ką teks pabandyti namie tada

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ikishus USB flash'a i XBOX 360 jis visu pirma buna suformatuojamas pacio XBOX'o kad tiktu jam. manau sujungus abu irenginius - x'a ir laptopa per usb - per xboxa tiesiog nematysi tokios funkcijos. nebent perkelt failus i harda, bet ar xbox'as matys ta harda kaip fleshke per usb - abejoju

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o du laptopus sujunus per usb jie mts vienas kito hdd?

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

čia kažkaip šovę į galvą, turiu ant laptopo padalintą hdd, jei antrą suformatuoti 16gb į FAT32, ir laptopą pajungti per usb laidą prie bokso, ar X skaitys jį kaip USB, ar pasius mane?

deje nieko neiseis tau, tu jungi per usb controleri o ne tiesiogiai HDD, kaip kompui surast kad tu per ta USB butnt noti paduoti tuos 16GB is to hdd o ne kazka kita. be shansu seni, nebent saofta spec susikurtum sitam dalykui.

o du laptopus sujunus per usb jie mts vienas kito hdd?

ne, bet gali sujungti su ethernet kabeliu arba bevieliu, pasidaryti tinkla ir dalintis duomenimis, hub sharing vadinasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.