rmantas

saugu zaisti ar ne?

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

nu ka ka, gauni banana, parduodi bananinta konsole uz kapeikas ir perki nauja, cia aisku tinka tik tiems kas xlive megsta zaist (be multiplayer galimybes bent jau man konsole yra nieko verta), jau stebejau as pernai kas cia forume daresi po banu bangos :nono: ir vel nuo nuliuko viska

Ne į temą

OK. Dabar aišku. Aš galvojau, kad Tu kalbi apie Gamerscore nuo nulio ar pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal gali pakonkretinti tą dalį "kai bana gauni viskas vel nuo nulio prasideda" :whistling: Ką čia tiksliai turėjai omeny?

Kainuoja labai įvairiai.. turbūt nuo 50 iki 180Lt. Priklausomai nuo to, kada išleistas, ar dėvėtas ir pan. Bet realiai man vienu metu dažniausiai reikia tik vieno Retail žaidimo ir kelių XBLA. Tai realiai - 1-2 mėnesiams nusipirkti Retail žaidimą - nėra jau taip ir brangu. Tarpuose galima lošti Arcade.

Tas noras flashinti konsolę pas dažną būna tik pradžioje. Tipo vajėėėė kiek žaidimų, kaip čia visus pabandžius. O realiai po kelių mėn. paaiškėja, kad drožiamas yra vos 1 ar 2 žaidimai. Pvz aš visą vasarą kankinau tik Bad Company 2, pavasarį - XBLA Trials HD, žiemą - Fallout 3, Tarpuose krūvas kitų XBLA. Sumoje - ne tiek daug ir gaunasi $$$.

Dar užsieniečiai skaičiuoja taip:

Kinas: 16Lt už 2val. T.y. 8Lt/val už malonumą.

Žaidimas: koks nors Bad Company 2 kainuoja su visais addonsais: 32 svarai (unlimited, tad onslaught jau included) + 12€ VIP + 5,6€ SPECACT = grubiai 200Lt. Kad normaliai atsižaistum ir surinktum visus achievementus, reikia ~4 parų. T.y. 96val. (galima aišku viską padaryti per geeeerokai trumpesnį laiką). Tai gauname 200/96 = 2Lt/val. max.

Na tai ar čia brangu? Nelabai.

Labai idomus skaiciavimas :rofl: dar tokio matyti ir girdeti neteko.

Amerikoj dibdamas elini darba dar siek tiek zemesnio lygio uzdirbi per menesi apie 2000 baksu, tai ka reiskia nusipirkti konsole is bestbuy uz 300baksu, ir per menesi isleisti 80baksu zaidimam. Viskas suprantama, lietuvos todel net ir nera xlive, nes kam jie reikalingi tokie mazi ir su tokiom mazom pajamom?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad normaliai atsižaistum ir surinktum visus achievementus, reikia ~4 parų. T.y. 96val. (galima aišku viską padaryti per geeeerokai trumpesnį laiką). Tai gauname 200/96 = 2Lt/val. max.

Oj... Aš per tiek neatsižaisčiau. Man išeitų 1lt/val :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.