osmosas

iphone 3g

Rekomenduojami pranešimai

taigi turiu iphone 3g prijungus prie itunes nieko nebuna tik baltas fonas ir zodys iphone.o iphone raso no sim card inserted.kas cia gali buti gal zinot?man draugas dave sita iphone kad sutvarkyciua nes tipo jis updaitiono jy i versija kurios jis neatsimena ir tipo dabar jis taip daro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taigi turiu iphone 3g prijungus prie itunes nieko nebuna tik baltas fonas ir zodys iphone.o iphone raso no sim card inserted.kas cia gali buti gal zinot?man draugas dave sita iphone kad sutvarkyciua nes tipo jis updaitiono jy i versija kurios jis neatsimena ir tipo dabar jis taip daro.

megink perjungti i restore mode paspaudus isjungimo mygtuka reikia laikyt home mygtkua apie 10sec kai issijungs laikyk home mygtuka ir ikysk laida pries tai ijunges itunes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reiks pabandyti,bet kiek girdejau jei updeitinai is jailbreaked bet kokio sofot i 4.1 tai uzbrikina iphone?nes mano draugas cia taip ir padare

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo as ir atnaujinau tai kolkas ju nebegalima atristi .Tau reikia aktyvuotu telefona parsisiusk 3.1.3 iphone firmware .Ijungdamas telefona laikyk ispaudes home+ power migtukus .Ispradziu home paskui iskarto power.Ant itunes bus parasyta found iphone on restore mode ar kaskas pan.Laikyk ispaudes savo kompo Kairiji shift migtuka ir nurodik i iphone 3.1.3 firmware kur pasrsisiuntei .Po to jailbreakink ir veiks bet bus priristas .

Softas - http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

Jailbreak programa - http://www.megaupload.com/?d=S0W2AB8F

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.