Wytas

Klausimas dėl filmų žiūrėjimo PSP

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Galvoju pirkti PSP. Tik va mąstau, ar originalioj PSP versijoj (tiesiai iš parduotvės, be jokių downgreidinmų) eina įsikelti ir žiūrėti savo filmus, bei klausyti muzikos?

Jei taip, kokių formatų?

Ačiū :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

eina be jokiu downgradinimu ir su Originalia firmware ziureti filmus,klausytis muzikos.

video mp4,3gp ir dar ten kakzkokie..

audio mp3,aac,wma ir dar visokie.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina be jokiu downgradinimu ir su Originalia firmware ziureti filmus,klausytis muzikos.

video mp4,3gp ir dar ten kakzkokie..

audio mp3,aac,wma ir dar visokie.. :angry:

nori pasakyt kad psp su org fw rodo mp4 filmus is MC ? cia faktas? siaip idomu ,as galvojau kad su org fw is MC nieko negali daryt tik mp3 klausyt :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina eina.. :angry:

cia anksciau ant 3.03 ant 480*272 rez neeidavo(t.y. ant pilno ekrano,budavo tik langeli)..dabar lygtai sony nusprende kad tebu ziuri .. :P

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu nauja su 3.71 OFW ir ziuriu filmus, klausausi muzikos. Taip, kad viskas veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Liux! :P

Galiausiai be baimės imsiu PSP, bus ką veikt keliaujant iš Vilniaus į Klaipėdą ir atgal :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki turiu as pap slim is parduotuves su versija 3.60 o kodel kai as isirasau i psp video man neimanoma ju oaziureti??

man raso unsopported data ?? kaip suprasti??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu paleidziu per usb laida psp i kompa atidaro psp folderi ane? tada ten yra music,foto,video<<< i sita dedu o kaip suprast ir per kur ta cconvertavai daryti??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenugalimas, tu tikrai esi nenugalimas :)

Vien ikelti filmo i psp nepakanka, nes PSP yra isrankus gurmanas ir bet kokiu formatu neskaito.

Tau reikia ieskoti specialiai PSP'ui sukonvertintu filmu Mp4 formatu, arba konvertuoti paciam nes jis skaito tiktai toki.

P.S. Visi video is kompo dazniausiai buna .avi formato, pasigooglink Avi to Mp4 converterio ir pirmyn. ( Tik perspeju kad konvertavimas gali trukti ilgiau negu pats filmas :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu aciu :) :) :) pabandysiu vistiek nieko neprarasiu

nieko neiseina per ta programa man paimu idedu faila i ja filma padaro kaska ir raso done tada nueinu kur jis yra ir isidedu bet vistiek neveikia??kodel?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu aciu ;) ;) :P pabandysiu vistiek nieko neprarasiu

nieko neiseina per ta programa man paimu idedu faila i ja filma padaro kaska ir raso done tada nueinu kur jis yra ir isidedu bet vistiek neveikia??kodel?

kokia programa naudojai,is kokio formato konvertinai,ir koki faila tu gavai po to kai buvo done..?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu aciu ;) ;) :P pabandysiu vistiek nieko neprarasiu

gal nelabai zinai kur reikia deti tuos gautus .mp4 jei tokius gavai aisku

cia jau ziurint su kuo covertini ir kokius failus gauni, jei failo pradzia buna MAQ****.MP4 tai tokius failus reik det i MP_ROOT/101ANV01/ kartu su gautais MAQ***.THM failais, o jei gaunu kitokius .MP4 tai tada dedi i MP_ROOT/100MNV01/

prisegu viena paprasta converteri ,tieisog issiarhyvuot,uzsikraut,pasirinkt kur issaugot,ir imest norimus .avi failus ant tuscio lango ir lauki,paskui tuos failus sumeti i auksciau mineta 101ANV01 kataloga

3GP_Converter.zip

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

! C:\Documents and Settings\Welnias\Desktop\3GP_Converter.zip: The archive is either in unknown format or damage

dohh... gali uploadint kur nors kitur :D :D:P

EDIT: viskas ok per FF atsisiunciau :]

Redagavo Welnias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel kaip ikeli filma i psp slim 3.60 nerodu ju kad yra rodo toki ijungiu psp man ismeta kataloga psp iskonvertinu faila i mp4 ikeliu i ta kataloga isjungiu psp ir ijungiu ir man nerodo kad yra failas o vieta uzimta

Redagavo moce

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.