balcitom

X360 problemos su garsu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi nesenai parsivėžiau Xbox 360 iš Airijos. Jo modelis yra Elite Jasper. Norėčiau paklausti apie X360 išeinamą garsą. Aš pajungęs ant PHILIPS televizoriaus per HDMI laidą, bet garsas sklindantis iš TV yra labai silpnas, nebent reikia kelti iki 30-40 per TV nustatymus (o paprasti kanalai 10 užtenka). Pajungiau ant kito TV, LG per ji lygiai tas pats. Vėliau pamėginau per AUX pajungti prie namų kino sistemos, tai per namų kiną reikia užkelti iki 40 ir per TV ~50, kad garso būtu pakankamai... Tai yra visiška nesamonė. Galvojau čia tik pas mane, bet pas pusbroli Airijoje lygiai tas pats, pas kaimyna irgi... Gal kas turit sprendimą šios problemos? Man atrodo čia ant visų X360 modelių tą pati bėda, kad garsas yra sugeriamas.

Dėkui už nuomones... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jungi per tulpes garsa i koki namu kina ar kolonkes, o vaizda palieki per HDMI.

O jei aš noriu tik per teliką, kad eitu garsas? Nes mano kambarį nėra namų kino, o kolonkės tik nuo PC, bet jos reikalingos prie kompo... Tai kaip man padaryti, kad iš teliko eitu geresnis garsas? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei aš noriu tik per teliką, kad eitu garsas? Nes mano kambarį nėra namų kino, o kolonkės tik nuo PC, bet jos reikalingos prie kompo... Tai kaip man padaryti, kad iš teliko eitu geresnis garsas? :lol:

Kokios kolonkes prie pc? Galima gi su spliteriais pora irenginiu susijungt, tada ir ten ir ten garsas bus :) O kartais be spliteriu galima apsieit kai audio out kolonkese buna coax/optical/direct.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma kart girdziu tokia nesamone "xbox 360 sugeria garsa" :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi nesenai parsivėžiau Xbox 360 iš Airijos. Jo modelis yra Elite Jasper. Norėčiau paklausti apie X360 išeinamą garsą. Aš pajungęs ant PHILIPS televizoriaus per HDMI laidą, bet garsas sklindantis iš TV yra labai silpnas, nebent reikia kelti iki 30-40 per TV nustatymus (o paprasti kanalai 10 užtenka). Pajungiau ant kito TV, LG per ji lygiai tas pats. Vėliau pamėginau per AUX pajungti prie namų kino sistemos, tai per namų kiną reikia užkelti iki 40 ir per TV ~50, kad garso būtu pakankamai... Tai yra visiška nesamonė. Galvojau čia tik pas mane, bet pas pusbroli Airijoje lygiai tas pats, pas kaimyna irgi... Gal kas turit sprendimą šios problemos? Man atrodo čia ant visų X360 modelių tą pati bėda, kad garsas yra sugeriamas.

Dėkui už nuomones... :thumbsup4:

cia viskas normaliai,taip per tv reikia daugiau garso duot nei is tv kanalu,o kame bedos? sunku uzkelti. pakeist nieko nepakeisi kaip yra taip,man niekad net klausimas toks nebuvo iskiles. nezinau ko tamsta nori cia paklaust. koki garsa gauni reiskia toks yra,per namu kina jokiu problemu nebuna,nei per HMDI.pats xbox juk neturi garso reguliavimo,tai ka gauni reiskia tas yra.koks dar cia gali but sprendimas,jei cia nera jokios problemos. pacio zaidimo tada garsa uzsikelk per meniu iki max ,tada per tv galesi sumazint.gausi normalu garsa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei aš noriu tik per teliką, kad eitu garsas? Nes mano kambarį nėra namų kino, o kolonkės tik nuo PC, bet jos reikalingos prie kompo... Tai kaip man padaryti, kad iš teliko eitu geresnis garsas? :thumbsup4:

is teliko eina geras garsas, tik tylesnis, pasigarsisni iki kiek reikia kaip scalman sake ir bus tvarkoj, ar tau net max neuztenka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eini i xboxo nustatymus, susirandi garso nustatymus ir pakeiti is digital 5.1 i digital stereo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū už nuomonęs, bet šis veikėjas "aibo77" nesuprato gyliai mano klausimo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ačiū už nuomonęs, bet šis veikėjas "aibo77" nesuprato gyliai mano klausimo...

veikejau tu veikejau, visi cia viska suprato isskyrus tave ;)

Redagavo Baikas
Offtagus pradedam naudot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.