KronosJasper

jungleflascher programa

Rekomenduojami pranešimai

7485 jo

bet c nera gale............

Help my pliz ...

ziurek ar driverius visus suinstaliaves esi ir koki tu ck3 naudoji pro ar lite?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ka daba daryti ?

koki tu ck3 naudoji? lite ar pro? ar driversiu ck3 esi susiinstaliaves?

ant kurio laido esi probe pasidares? ten numeriukas turi buti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

7485 jo

Help my pliz ...

gal kas turite minciu kas gali buti blogai jai rakta istraukinejant ismeta bad key ??????????????

ant kurio laido esi probe pasidares? ten numeriukas turi buti

pagal gida dares i ck3 isikisa tie pagrindiniai laidai ir as ta laida perpjaunu per puse jis gaunasi ikisus i pc3 kaireje puseje virsuje pats pirmas kampinis...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

7485 jo

Help my pliz ...

tai tiek daug forumieciu o nuomuone tik viena snaipper tik aktyvus o kiti be komentaru ???? nieks daugiau negali padeti meta bad key ????ka daryti ?

tai tiek daug forumieciu o nuomuone tik viena snaipper tik aktyvus o kiti be komentaru ???? nieks daugiau negali padeti meta bad key ????ka daryti ?

na dekuj tau snaiperi kad padedi ainu da kart pabandysiu su tavo parsiustais draiveriais , pagal paveiksleli pas mane kitaip nerodo taip kaip pas tave usb , nu pabanddysiu.....

na dekuj tau snaiperi kad padedi ainu da kart pabandysiu su tavo parsiustais draiveriais , pagal paveiksleli pas mane kitaip nerodo taip kaip pas tave usb , nu pabanddysiu.....

na jau ck3 rodo ir visa kita informacija kaip pas tave paveiklslelyje, bet vis dar codo neisgaunu............................ port 3 jau rodo.....

na jau ck3 rodo ir visa kita informacija kaip pas tave paveiklslelyje, bet vis dar codo neisgaunu............................ port 3 jau rodo.....

nsigauna vistiek ket bad raso , snaiperi o laida nesvarbu kokie , darant probe v1 , as koloneliu laidus paemiau ??????????????? gal sakau nepralaidus variniai kokie a ???? ba ar ikisus i 707 ar neikisus ta pai meta????

gal yra koks budas patikrinti ar probe v1 gerai padarytas su ta adata , kaskaip itartina man su ja ......... ????????????????????

Redagavo markas2000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nsigauna vistiek ket bad raso , snaiperi o laida nesvarbu kokie , darant probe v1 , as koloneliu laidus paemiau ??????????????? gal sakau nepralaidus variniai kokie a ???? ba ar ikisus i 707 ar neikisus ta pai meta????

gal yra koks budas patikrinti ar probe v1 gerai padarytas su ta adata , kaskaip itartina man su ja ......... ????????????????????

yra tik vienas budas pasiimi kita xboxa su tokiu pat dvd romu ir tikrini

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra tik vienas budas pasiimi kita xboxa su tokiu pat dvd romu ir tikrini

[/quot

jai as nusipirkciau probe v2 tai man tiktu sidiromui nulaust ar butinai reikia v1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip tinka jis yra visiems dvd romams skirtas liteonams aisku

tu man foto gali atsiust i email su savo probe nuotraukomis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip tinka jis yra visiems dvd romams skirtas liteonams aisku

tu man foto gali atsiust i email su savo probe nuotraukomis?

gerai atsiusiu as tu i emaila , paziurek kaip kas ten pas mane sujungta ba jau as viska sudauzysiu ir pc ir x-box kartu ......

gerai atsiusiu as tu i emaila , paziurek kaip kas ten pas mane sujungta ba jau as viska sudauzysiu ir pc ir x-box kartu ......

http://www.pico.lt/photo/2010-09/ab4466fd/...010012.jpg.html

http://www.pico.lt/photo/2010-09/b2c5239f/...010015.jpg.html

http://www.pico.lt/photo/2010-09/f7f2755a/...010013.jpg.html

http://www.pico.lt/photo/2010-09/ab4466fd/...12.jpg.html

http://www.pico.lt/photo/2010-09/b2c5239f/...15.jpg.html

http://www.pico.lt/photo/2010-09/f7f2755a/...13.jpg.html

stai i cia imeciau ............ paziurek ir pasakyk savo nuomone , gal kaska ne taip padariau kad raso bad key ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant ck3 perjunk jungtuka is com i usb

SVEIKAS snaiperi dekui tau uz pagalba zinok isgavau visus kodus, istryniau viska ir irasinejant ant galo ismete failed gal kaska blogai padariau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SVEIKAS snaiperi dekui tau uz pagalba zinok isgavau visus kodus, istryniau viska ir irasinejant ant galo ismete failed gal kaska blogai padariau

parasyk jf loga kuri tikiuos issisaugojai ir megink is naujo perrasyti viska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jf loga tai kuris cia yra ???????????????????? as tuos key isisaugojau visus , ir kaip reikejo per 1 sek. isiungti ir ijungti ck3 man istryne finrare is sidiromo , bet diskasaukis neuzsidare o kaip supratau gid ejis turejo uzsidaryti tai daba ??????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jf loga tai kuris cia yra ???????????????????? as tuos key isisaugojau visus , ir kaip reikejo per 1 sek. isiungti ir ijungti ck3 man istryne finrare is sidiromo , bet diskasaukis neuzsidare o kaip supratau gid ejis turejo uzsidaryti tai daba ??????

kai uzdarai jf programa taves paklause ar nori issaugoti log faila jei padarei cancel tada neissaugojai jei paspaudei save tada jis turi buti prie kitu failu kuriuos issosaugojai ir jis nera toks pat kaip kiti keturi failai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.