n0g4

Xbox live gold pirkimas

Rekomenduojami pranešimai

Jau galima pačiam tą auto-renewal išjunkt, ačiū Microsoft, kad susiprotėjo.

Informacijos šaltinis?

Vis dar manau, kad vienintelis būdas - skambinti į savo regiono Xbox Support'ą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Skaiciau kad ir per interneta galima atsaukti xbox.com/accounts or something like that

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaiciau kad ir per interneta galima atsaukti xbox.com/accounts or something like that

Nepatikėsiu, kol savo akimis nepamatysiu.

Xbox support forume prieš šio klausimo parašyta, kad kol kas galima tik skambinimo būdu atjungti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepatikėsiu, kol savo akimis nepamatysiu.

Xbox support forume prieš šio klausimo parašyta, kad kol kas galima tik skambinimo būdu atjungti.

Batonai, žinok man buvo bėda su tuo auto-renewal ir vis galvojau koks kitas būdas būtų tą bjaurybę išjungti neskambinus microsoftui. Tai galų gale nusiunčiau Microsoftui el-laiška, kad tipo man nuimtų ta nelemta auto-renewal. kaip ir tikėjausi atsakymo nesulaukiau. sakai šaltinis? Šaltinis aš ir esu, kadangi viena diena nueinu į xbox.com tik p**t žiūriu galima pačiam nusiimta ta auto-renewal (Ko anksčiau padaryti negalėjome). tai va nežinau, gal čia ta žinute suveikė ar čia visiems jau galima nusiimti, bet faktas kaip blynas, kad aš tą bjaurybe nusiėmiau, niekam neskambinęs! Sorry už klaidas ir kablelių nedejimą, nes rašiau pagautas emocijų.

EDIT: ką tik išsiaiškinau, kad išjungti auto-renewal gali visi XBOX live vartotojai.

EDIT 2: http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-live/how-to/xbox-live-account-management/cancel-account.aspx

štai batonai įrodymas tau ir visiems.

Redagavo feomen

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū dievui galima bus pačiam jį išjungti, todėl galimą bus pirkti per akciją kurią man siūlo, kad už 8svarus 3mėn. Pagaliau susiprotėjo jie :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas per funkcija ta auto-renewal?

kai baigiasi goldas, Ms nuo kreditines tau nuskaito prinigus ir pratesia toliau. (automatiskai atnaujina)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai baigiasi goldas, Ms nuo kreditines tau nuskaito prinigus ir pratesia toliau. (automatiskai atnaujina)

Tai jei nezinai tokio bajerio, tai jie pusiau pinigus vogia. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei nezinai tokio bajerio, tai jie pusiau pinigus vogia. :)

Nieks nieko nevagia, tik nuskaito nuo korteles pilna goldo kaina, be jokiu nuolaidu ir taip toliau. Nebutumem lietuviai tai to auto-renewal isjungt nereiketu, nes visiem kitiem tas goldas atseina kaip 40lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieks nieko nevagia, tik nuskaito nuo korteles pilna goldo kaina, be jokiu nuolaidu ir taip toliau. Nebutumem lietuviai tai to auto-renewal isjungt nereiketu, nes visiem kitiem tas goldas atseina kaip 40lt.

Būtent... čia tik lietuvių mąstymas maždaug: kur kaip čia tą 20Lt sutaupyt (o būtent tiek kainos ir varijuoja). Kainuotų pas mus 40Lt, tai neimčiau į galvą dėl kokio 3Lt sutaupymo ir naudočiau tą autorenewal į sveikatą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei perku goldą per dashboardą, tai ar yra nuskaitomi kažkokie mokesčiai, kad pinigai pervedami ne Lietuvoje? Tarkim aš su SEB banko kreditine kortele pirkčiau. Gal kas jau mokėjot šiuo banku ir žinot įkainius, nes aš nelabai ką randu SEB puslapyje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei perku goldą per dashboardą, tai ar yra nuskaitomi kažkokie mokesčiai, kad pinigai pervedami ne Lietuvoje? Tarkim aš su SEB banko kreditine kortele pirkčiau. Gal kas jau mokėjot šiuo banku ir žinot įkainius, nes aš nelabai ką randu SEB puslapyje.

Jokių papildomų mokesčių nėra. Nuskaito lygiai taip pat, kaip su ta kortele atsiskaitinėtum parduotuvėje užsienyje. Valiutą konvertuoja pagal kažkokį tarpbankinį valiutos kursą ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet as manau kad geriause yra Prepaid goldai as pats turiu Prepaid 12M Gold is nereike man sukti galvos. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet as manau kad geriause yra Prepaid goldai as pats turiu Prepaid 12M Gold is nereike man sukti galvos. :)

Nagi apšviesk, kas tas Prepaid ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.