n0g4

Xbox live gold pirkimas

Rekomenduojami pranešimai

Jeigu xbox gold perku ne iš www.xbox.com, tuo metu negalima rašyti message iš jų tinklapio savo draugams ? Dėkui už atsakymą.

Tiesiai iš xbox.com gali rašyti tik Gold vartotojai. Nepriklausomai nuo to, iš kur jie pirko tą Gold'ą. Tad gali pirkti iš konsolės, iš xbox.com, iš krūvos Gold kodus parduodančių puslapių (paminėtų šioje temoje) - iš bet kur nusipirkęs Gold'ą, galėsi iš xbox.com siuntinėti žinutes.

Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiesiai iš xbox.com gali rašyti tik Gold vartotojai. Nepriklausomai nuo to, iš kur jie pirko tą Gold'ą. Tad gali pirkti iš konsolės, iš xbox.com, iš krūvos Gold kodus parduodančių puslapių (paminėtų šioje temoje) - iš bet kur nusipirkęs Gold'ą, galėsi iš xbox.com siuntinėti žinutes.

Turėdamas gold man meta: "You need to have an Xbox LIVE Gold membership to send messages to friends and other gamers". Gold aktyvavau per konsole, gal reikia dar papildomai suvesti kodą į www.xbox.com ? Tiesa, gold turiu (ant pabandymo del Live) 48 val.

Redagavo topijokas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėdamas gold man meta: "You need to have an Xbox LIVE Gold membership to send messages to friends and other gamers". Gold aktyvavau per konsole, gal reikia dar papildomai suvesti kodą į www.xbox.com ? Tiesa, gold turiu (ant pabandymo del Live) 48 val.

48 val. Gold Subs. nėra <> pilnaverčiam Gold'ui. Jei nekylstu, Xbox.com'e net nerodo, kad esi Gold'as. 48 val. kodas nepadaro account'o Gold, o tik leidžia pasinaudoti ribotam laikui tam tikromis Gold funkcijomis. Panašu, kad žinučių siuntimas iš xbox.com - nėra tarp tų funkcijų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar kai perki iš Xboxo dashboardo golda ir nori atsisakyt auto-renewal reikia kiekvieną kartą nusipirkus vėl iš naujo skambint ar užtenka vieno karto?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar kai perki iš Xboxo dashboardo golda ir nori atsisakyt auto-renewal reikia kiekvieną kartą nusipirkus vėl iš naujo skambint ar užtenka vieno karto?

Kiekvieną kartą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

O tie xbox gold kodai galioja visiems regionams ar kaip? Nu pvz, aš pasirinkau, kad gyvenu USA, tai vesiu bet kokį gold kodą tai jis man veiks, ar reikės būtinai tam regionui skirtą kodą vesti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O iš kur žinoti koks kodas kokiam regionui skirtas?

Apie tai turi teirautis pardavėjo. E-parduotuvėse paprastai rašo, kuriam regionui skirta (jav, eu ar pvz worldwide).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va, gold i pabaiga, perejau visus linkus sioje temoje, kolkas pigiausia yra cia http://cdkeyshere.com/xbox.html/xbox-live-12-month-gold-redeem-code.html gaunasi apie 112lt. bet cia nepereniausiai kazkurioj temoj buvo kazkoks lietuviskas saitas kur uz 120lt eina gaut 12+2 men, kazkaip neradau tos temos, arba ji uzvadinta ne taip. gal kas pamena? pas mane US acc, todel dashboardo akcijomis pasinaudot negalesiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va, gold i pabaiga, perejau visus linkus sioje temoje, kolkas pigiausia yra cia http://cdkeyshere.com/xbox.html/xbox-live-12-month-gold-redeem-code.html gaunasi apie 112lt. bet cia nepereniausiai kazkurioj temoj buvo kazkoks lietuviskas saitas kur uz 120lt eina gaut 12+2 men, kazkaip neradau tos temos, arba ji uzvadinta ne taip. gal kas pamena? pas mane US acc, todel dashboardo akcijomis pasinaudot negalesiu.

Impaler istryne del konkurencijos posta :o. i pm atsiunciau syte

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gamecard.lt . pats vakar pirkau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gamecard.lt . pats vakar pirkau

Pats sėdžiu be Gold'o (darau pertrauką nuo žaidimų).. tai kiek žiūrinėjausi - gamecard.lt šiuo metu pigiausiai (įskaitant ir Dashboard akcijas; šiuo metu bent jau pas mane dega reklama 10Lt/mėn.). O iš ten gaunasi pigiausiai - 8.5Lt/mėn., jei nėra ten kokių nors pasplėtų mokesčių (siuntimo ar pan.).

Sėkmės!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau galima pačiam tą auto-renewal išjunkt, ačiū Microsoft, kad susiprotėjo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau galima pačiam tą auto-renewal išjunkt, ačiū Microsoft, kad susiprotėjo.

Geros naujienos :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.