sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Prieš 7 minutes, Eiviokas parašė:

Days gone gal reikes meginti

Man tiko ir patiko. ilgas jis, bet nedirbtinai, story geras, personažai taip pat. Be to jis labiau realistiškas, ne toks fantezinis kaip Horizen (kas man nepatiko) ir žaisi jau 60fps (aš tai su 30 perėjau). imho kritikų duota 6/10 buvo labai neobjektyvų ir visiškai neatitiko realybės. Tvirtas 8/10. Returnal pabandyk kada, gali įtraukti.

P.S. Pas mane su horizen, kuri platinai perėjai, tokia į storija - 2 kartus rimtai bandžiau ir abu kartus dėjau į stalčių, na neveža nors tu ka

Ai, dar viena atsiminiau - Ghost of Tsushima ?

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
prieš 2 valandas, Javelin parašė:

Man tiko ir patiko. ilgas jis, bet nedirbtinai, story geras, personažai taip pat. Be to jis labiau realistiškas, ne toks fantezinis kaip Horizen (kas man nepatiko) ir žaisi jau 60fps (aš tai su 30 perėjau). imho kritikų duota 6/10 buvo labai neobjektyvų ir visiškai neatitiko realybės. Tvirtas 8/10. Returnal pabandyk kada, gali įtraukti.

P.S. Pas mane su horizen, kuri platinai perėjai, tokia į storija - 2 kartus rimtai bandžiau ir abu kartus dėjau į stalčių, na neveža nors tu ka

Draugas turi Returnal, sakė sunkiausias žaistas game, nors jis dark soulsus kapoja be vargo :D  tai kai zaidimas tampa darbu man nebepatinka jau taip... reikia nusiteikimo tam. :)

Mane labiausiai atbaido days gone monotoniskumas ir tie patys per ta pati valymai kaip kokiam farcry ar ac..
Aisku cia as tik skaiciau is zmoniu reviews.

Apie horizon tai istorija dar pakankamai pakenciama bet side questai tai visiskai Dumb..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 3 valandas, Eiviokas parašė:

Draugas turi Returnal, sakė sunkiausias žaistas game

Dalis tiesos yra. Supranti Returnal labai įdomi sudėtingumo kreivė. Pradžioje, kažkur iki pusės tikrai yra labai sunku, kartais keikdavausi ir norėjau mest žaidimą. Bet po to kai surenki pilna pastovių įtemų ekipiruotę ir iki galo perpranti žaidimo sistemą jis pasidaro lengvesnis. Nepatikėsi, bet paskutinis bosas buvo ir pats lengviausias, nors su DS lygiai atvirkščiai. Dar jis turi tą savybę, kad nors ir yra daliniai (ne visai tikri) shortcutai, bet norint pasiruošti  naujai kovai  po pralaimėtos praktiškai vėl lygį turi iš naujo pereit kad gautum ko reikia, nes visi paildomi daiktai, ginklas dingsta. Bet man užvežė, net gailą buvo kai baigiau. Galvojau "ką aš dabar žaisiu?"? 

Nenorėjau kurt atskiros temos, tai rašau čia: vakar (09 22) suėjo 10 metų legendinei Dark Souls serijai. Pirmoji Dark Souls dalis pasirodė Japonijoje ant prekystaliu 2011. 09.22. Kaip visi puikiai žinote savo pasirodymu jis pradėjo kultine Dark Souls serija, kuri išsivystė į žaidybinį "Souls like" fenomeną ir serijos populiarumas paskatino kitas kompanijas gaminti panašaus tipo žaidimus. Aišku pirmas realiai buvo Demon's Souls, bet būtent  Dark Souls padarė serija tikrai populiaria.  

00.jpg

01.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiau days gone. Prazaidziau Apie 5-6 val. Nekabina nors tu ką... Jaučiu mesiu į šoną.

O va atsisiunciau pabandymui Star wars Jedi fallen order prikabino nuo pirmų minučių. ir kur aš buvau prieš tai ? toks palengvintas souls tipo combat su uncharted/tomb raider prieskoniu. po valandos žaidimo kolkas atsiliepimai geri ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Eiviokas Days gone aš irgi pralošiau gan daug gal 10val, nu ne man jis, gal kai nebus ką lošt ir prisėsiu dar suteikdamas antra proga.
O Jedi Fallen labai geras turbūt iš dabartinių Star Wars žaidimų yra geriausias, palošk ant pačio sunkiausio lygio, tai pasijaus souls-like :D  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va, eilinį kartą pasitvirtina kad kiekvienam savo.   Man Day's Gone kaip tik užėjo į valias. Tikrai patiko jis, toks su panašumo netgi į tlou elementais. O vat kas patinka kiek supratau daugeliui ir nepatinka man, tai tie visi marvel superherojų žaidimai, netgi pasakyčiau taip nei filmai apie jos nei žaidimai nepatinka. Dabar per darbo krūvius išvis realiai neturiu jėgų darbo dienom kada prie tu žaidimų prisėst. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baigiau Detroit: Become Human. Nenuvylė. Daugiau tokių žaidimų, visai norėčiau kad tokio tipo panašios kokybės žaidimus leistu bent jau po porą vienos kartos laikotarpiui. Rekomenduoju visiems kas dar nebandė. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BF4. Dar vis gyvas, dar vis spardosi. Zaideju, servu per akis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar įsijungiau TLOU2 su 60fps, gal užkabins antram perėjimui. Po laiko nustebino kad grafika nepasirodė tokia jau fantastiška kaip pirmą kartą, visgi matosi kad buvo kurtas kad ir bazinė PS4 išvežtu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2021-09-30 00:47, Eiviokas parašė:

Bandžiau days gone. Prazaidziau Apie 5-6 val. Nekabina nors tu ką... Jaučiu mesiu į šoną.

O va atsisiunciau pabandymui Star wars Jedi fallen order prikabino nuo pirmų minučių. ir kur aš buvau prieš tai ? toks palengvintas souls tipo combat su uncharted/tomb raider prieskoniu. po valandos žaidimo kolkas atsiliepimai geri ?

Katik pasiimiau platina Star wars Jedi fallen order, maloniai nustebino žaidimas, lauksiu antros dalies :)

Dabar vėl dilema ką žaisti :D 

Nusipirkau šiandien Ratchet and Clank Rift Apart bandysiu pasižiūrėti kaip PS5 išnaudoja savo excliusivą :D 

Kažkur skaičiau, kad šiai dienai tai geriausiai atrodantis PS5 game :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA IV ir GTA V. Ir perėjus sužinojau, jog bus definitive edition išleistas...na bet ką padarysi.

Tai perėjus visas dalis iš eilės galiu pasakyti, jog didžiausią įspūdį ir žaidimo įdomumą, kokybės, istorijos, detalių ir šiaip jausmo prasme paliko GTA IV. Jis tiesiog nepralenkiamas ant istorijos, atmosferos, realistiškumo ir detalių, GTA V palyginus yra kažkokia nesamonė, nesakau, kad blogas žaidimas, bet jis toks nukvailintas kažkiek, pradedant nuo fizikos, baigiant istorija.

Po GTA IV drąsiai sekantis būtų GTA San Andreas, nes jo istorija apart kelių visiškai kvailų ir nelogiškų misijų buvo labai įdomi, įtraukianti ir puikiai atkurta atmosfera. Sekantis ko gero eitų Vice City dėl atmosferos ir istorijos ir tik po jo dėčiau GTA V.

O GTA III vietomis tiesiog too much buvo istorijos prasme, tas Claude kaip robotas kartais visiškai nemastantis ir neturintis nuomonės ir tai man nepatiko. PVZ Niko iš GTA IV buvo blogas, tačiau jis turėjo savo moralines ribas, kurių dėl nieko nebūtų peržengęs ir apskritai mastė apie žmogaus gyvenimo prasmę, gėrį blogį ir norėjo viską galiausiai baigti su tuo pasauliu, kai Claude tiesiog robotas. Dėl to GTA III yra geras žaidimas ir revoliucingas savo laiku, tačiau dabar šiek tiek silpnosios vietos per daug lenda man asmeniškai. Dėl to man visada labiau patiko Liberty City Stories tik gaila, kad jo nėra ant PC ir jo neišleis su definitive edition.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziu Far Cry 6, kol platina bus. tada pratesiu NioH 2 iki 100% nes liko nebedaug trofeju paskutiniam DLC ir tada jau turetu pasirodyt Guardians of the Galaxy :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darau antra TLOU 2 perėjimą ant survival. Grounded visgi nerizikavau, nepasitikiu tiek savo sugebėjimais. Tai va, užkabino kaip senais gerais laikais. Atrodo nieko naujo - mechanikos tos pačios, story jau žinau, bet vistiek išgyvenimas, kovos, personažų bendravimas kabina vėl ir vėl. Patinka man tokie žaidimai. Labai tikios kad Naugty visgi išleis III (ir tikios paskutinę) šios nuostabios istorijos dalį?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@gedunex Aš  pre-order padaręs jau laukiu, kažkaip turiu nuojauta, kad bus tikrai geras ir jau bus kūrėjai pasimokę su Avengers + orientuotas į story only jokio MP, tas yra didelis pliusas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos