sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Perejau Yakuza3. Istorija nebloga,bet tikrai silpnesne nei pereitu 1,2 ir zero daliu,maciau dauguma irgi tokios nuomones. Dabar losiu Vampyr. Labai gera atmosfera,istorija. Gameplay visai nieko su dodgininimu:) bet artejant prie3 chapterio,prasidejo ziaurus crashai freezai. Taip uzeina kad tik is naujo tenka paleisti. Pagooglinau,tai visiems ir su pc ir su ps4pro ar base irgi uzeina. Per2 metus neistaise :( gal kas loset Vampyr,susiduret su crashais???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įmušiau Yakuza 6 platiną, dabar mėgaujuosi Spider-man, bet tikrai mėgaujuosi, kaip jokiu kitu iki šiol žaistu, tokia atgaiva nervam ir poilsis ? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu, žinokite, ilgai varęs ant trečio asmens cover based shooterių ir per dantį griežęs Noughty Dog kompaniją, esu priverstas apsigalvoti radikaliai. per pastarają savaitę perėjau Uncharted 2, 3 ir The Last of Us. Kažkada seniau ir 1 bei 4 Uncharted dalis buvau peržaidęs. Įspūdžiai stiprūs. Uncharted, aišku, kaip Uncharted - gražūs, įspūdingi, smagūs, bet tik tam kartui, o The Last of Us (būtent pirma dalis) nurovė stogą konkrečiai... dar įpusėjus žaidimą gyriau jo keliamą įtampą ir veikėjus, negalėjau atsiplėšti nuo ekrano, bet dar negalėjau pavadinti jo šedevru, tačiau antra žaidimo pusė su grandinėm prirakino prie konsolės, o spynos raktą išmetė į klozetą, tai ir pasilikau aš ten... vienok šedevras. o dėl žanro - nesu tikras ar tokią įtampą ir konkrečiai tokį žaismą būtų įmanoma perteikti kokiu nors kitu žanru nei third person shooter. aš žinau, ką jie padarė antroje dalyje ir man dėl to tik įdomiau :). beje, man šie metai bus puikus laikas susimedžioti įvairius PS4 žaidimus, tokius, kaip The Last of Us Part II, Red Dead Redemption, Dishonored 2, Cyberpunk ir daugelį kitų, o į next-gen traukinį reikės gal kitais metais... 

Redagavo Suveln

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 7 valandas, Suveln parašė:

nu, žinokite, ilgai varęs ant trečio asmens cover based shooterių ir per dantį griežęs Noughty Dog kompaniją, esu priverstas apsigalvoti radikaliai. per pastarają savaitę perėjau Uncharted 2, 3 ir The Last of Us. Kažkada seniau ir 1 bei 4 Uncharted dalis buvau peržaidęs. Įspūdžiai stiprūs. Uncharted, aišku, kaip Uncharted - gražūs, įspūdingi, smagūs, bet tik tam kartui, o The Last of Us (būtent pirma dalis) nurovė stogą konkrečiai... dar įpusėjus žaidimą gyriau jo keliamą įtampą ir veikėjus, negalėjau atsiplėšti nuo ekrano, bet dar negalėjau pavadinti jo šedevru, tačiau antra žaidimo pusė su grandinėm prirakino prie konsolės, o spynos raktą išmetė į klozetą, tai ir pasilikau aš ten... vienok šedevras. o dėl žanro - nesu tikras ar tokią įtampą ir konkrečiai tokį žaismą būtų įmanoma perteikti kokiu nors kitu žanru nei third person shooter. aš žinau, ką jie padarė antroje dalyje ir man dėl to tik įdomiau :). beje, man šie metai bus puikus laikas susimedžioti įvairius PS4 žaidimus, tokius, kaip The Last of Us Part II, Red Dead Redemption, Dishonored 2, Cyberpunk ir daugelį kitų, o į next-gen traukinį reikės gal kitais metais... 

Apie The Last of Us - vien dėl jo kai kurie žmonės pirko ps4 (įskaitant ir mane). Stogo man nenurovė, bet patiko labai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pradejau legend of zelda: breath of the wild, 3 dienas negaliu atsitraukt, neveltui game of the year buvo :) Kas nors dar zaidziat su nintendo? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau damusineju i pabaiga Vampyr,dziugu kad po 2 chapterio daugiau neuzejo crash ir freezu. Nors zaidime labai pasijaucia fps dropai per combat,iki kokiu 20-25fps sakyciau,vistiek ok. Zaidimo istorija ir atmosfera Londono,super. Po to reiks isbandyt pliuso Tomb raider,ir kibti i Yakuza 4,5 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perėjau Borderlands 2. geriau nei pirma dalis turbūt, bet nothing special. smagu visai buvo, nors į pabaigą stipriai igriso. humoro buvo neblogo, bet nemažai ir infantiliško.

dabar žaidžiu FALLOUT 3. vėlgi vaults, bet šitas rimtesnis. daug cinizmo, ironijos. pasaulis įdomus ir jį galima laisvai tyrinėti. tikras RPG. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Red dead redemption 2 story

NFS heat

God of war 

Tomb Raider 

ir Little nightmares II 

o online ant pc tai Valorant ir CS:GO 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shadow of War. pirma dalis buvo beveik tobula, o čia dar geriau. atrodo, kad sudėti visi man patinkantys veiksmo žaidimų elementai į vieną krūvą. jaučiasi, kad išties vyksta karas. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau Yakuza 4 ,patiko zymiai labiau uz 3dali,tiek story tiek substories tiek kovu mechanika. Pailsesiu pries 5 dali Yakuzos. Dabar damusineju Re2 remake. Tas tai nelengvas ir painu lb vaiksciot :D o tas mrX persekiojimas ir jo artejantys zingsniu garsai.  Uch,siurpuliukai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar zaidziu paskutine tomb raider dali, kartais dar su draugu BF5 pasaudom online, taip pat laukiu Hitman 3 kada atkeliaus, kazkaip uzkabliavo tas letas zaidimas ir galvos sukimas :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau tomb raderi is ps+, del platinos tai kazin ar seia metais;D

O dabar zaidziu 2 zaidmus- crash team racing, atrodo lyg grisciau i vaikyste;D

Ir nusipirkau wither 3 wild hund gody edition uz 8e ar kiek;D zaidimas jau perejas 2 kartus senai, bet papildimu  ne, tai dabar galimybe vel pereit story per nauja;) tobulas game man

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.