sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

@pspgamer Aš nuo pat pradžių žaidęs nuo pirmos dalies, tai kalbys iškart atsirado. Na man tokie adventure patinka :) Vienintelis toks meh tai legacy su moterimis, jaučiasi, kad standalone DLC toks... Istorija vidutinė ir nebunant seksistu tai tas moterų valdymas po Nathan Drake kažkaip ne taip buvo... 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Prieš 1 minutę, Eiviokas parašė:

@pspgamer Aš nuo pat pradžių žaidęs nuo pirmos dalies, tai kalbys iškart atsirado. Na man tokie adventure patinka :) Vienintelis toks meh tai legacy su moterimis, jaučiasi, kad standalone DLC toks... Istorija vidutinė ir nebunant seksistu tai tas moterų valdymas po Nathan Drake kažkaip ne taip buvo... 

As tokius adventure labiau zaizdavau ps2 laikais, dabar pagrinde rpg. Dar God of war gavau, nzn kuri pirma pradet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ką tik, tomashex parašė:

@Eiviokas pasinervavai garantuotai del bloodborno platinos. As ji po 2valandu istryniau neistveres :D pagarba

As gal 2 kartus bandziau, abu kartus pasidaviau. Gal reikes kada prisiverst normaliai ismokt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 14 minučių, tomashex parašė:

@Eiviokas pasinervavai garantuotai del bloodborno platinos. As ji po 2valandu istryniau neistveres :D pagarba

Iš visų soul tipo žaidimų čia pats lengviausias buvo palyginus su kitais. Nioh visai nepatiko asmeniškai nors ir soul tipo game. ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bloodborne gėris, gali protingai sužaisti neskubant tai nemiršti. Aš dabar esu pradėjęs RE3 remake, tai ant normal dažniau dvesiu nei Bloodborne ;D Kokia visgi gražuolė ta Jil Valentine ant 4K TV su HDR.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemėgstu Uncharted tipo žaidimų, bet vistiek noriu visas pagrindines dalis pereiti. liko 2 ir 3. 

Uncharted 4 visai nieko toks, matėsi, kad labai daug kainavęs game. 

vakar parėjau Batman: Arkham Origins, o dabar pradėsiu Borderlands 2.

na, o iš Soulsborne žaidimų visus turiu (tik Dark Souls III originalaus kol kas neturiu), Bloodborne ir Sekiro pereisiu kada nors gyvenime. galbūt :) labai jie įdomūs, bet reikia ypatingo nusiteikimo. galiu pasakyt, kad visiškai nesupratau kaip jie žaidžiasi. Demon's Souls/Dark Souls tai man viskas aišku ir nėra sunku, o Bloodborne/Sekiro kol kas man paslaptis, kaip jie žaidžiasi. :)

Redagavo Suveln

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

truputį pažaidžiau Borderlands 2, nu bet ne man tokio games. gal kada nors sugrįšiu, bet dabar prisiminiau, kad turiu seniai įsirašytą piratinį Castlevania: Curse of Darkness. tai šitas daug labiau patinka. labai gera atmosfera, muzika ir smagu žaisti. paprastas action žaidimas su šiokia tokia rpg sistema. kaip tik pataikė į mano skonį. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pazaidziu worms rumble,nustebino. Gana smagiai mp kapojasi,jau geriau sekasi. Maniau bus neidomus,kaip praeitas worms ant ps4 :) boruto shinobi striker zaizdziu nes fanas. Bet valdymas prastokas ir nera didelio wow faktoriaus kaip naruto uns4. ,bisky nuvyle. Yakuza zero perejau ir apie 50substories is 100 padariau. Ten tai geris :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau Uncharted 4, neblogas, grafika ispudinga. Dabar lauksiu cyberpunk :)

2020-12-04 17:41, tomashex parašė:

apie 50substories is 100 padariau

As stengiuosi nepralesit, vienas is megstamiausiu yakuza dalyku man substories. Ant naujesniu daliu (iskaitant remasterius) rodo ant mapo tai paprasciau ju nepraleist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandau viena sikna visus zaidimus aprepti. negerai negerai. su Valhalla uzsiemes, nors glitchovas zaidimas. uzsiglicino, praradau 7h gameplay. tikiuosi daugiau nieks neuzsiglitchino. o zinosiu tik tada kai valysiu jau pilnai teritorijas. ziauriai cia-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas ten buvo su valhala kad uzsiglicino kazkaip? Idomu pasidare. 7val tai lb daug praradimo. Aisku cia ne tas pats,bet kai yakuza zero pamirsau uzseivint,ir uzsiroviau ant to kur bapkes visas ateme,kurias per pora val rinkau is verslu.tai 2h praradau galima sakyt :D tau aisku ziauriau. Pats irgi nespeju visu zaist geimu. Buna uzkabina mp tai worms tai boruto :D taip ir neisbandziau just cause 4 ir shadows of war- irasyti bet nepaleisti 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iki cyberpunk dar damusiu tikriausia valhalla. Jau per 116 val , 72% , 340 power lvl. Ir dar like 2 teeitorijos su main misijom plius explorinimas. Ir asgard likes tiesa. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.