sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Prieš 7 minutes, Džekeris parašė:

BG3 man dabar best game, geresnis už mano buvusi iki BG witcheri 

Tai super👍

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

IMG-1960.png

Warframe 

iPhone 14 Pro
Dualsense

60FPS
Full cross-play ir cross-save (pc, xbox, PlayStation, switch, kol kas tik iOS, bus ir Android)

Smagūs laikai geimeriams!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2023-11-10 13:26, Altec128 parašė:

Uff surinkau pagaliau platiną ant God of war. Tai dabar laikas prisimint xbox360 laikus ir pereiti mafia 2, kurį dabar duoda ps+ :)

O kaip Mafia 2? Geras?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The First Descendent 

Korėjiečių skinų mados. Default skin. 😀 

IMG-3615.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Atrašyta (redaguota)

Man susidarė tokia situacija, kad negaliu susikoncentruoti ties 1 žaidimu, todėl žaidžiu keletą juos vis pakeisdamas. 

Weeb:

1. Persona 3 Reload – Mano svajonių remeikas. Viskas tiesiog puiku. Sena, gera SMT formulė kai ar laimėsi ar ne lemia taktika ir turimi demonų/personų skillai, bet lvl irgi svarbu. Laukia ilgas kelias iki Platinum, bet jau įpusėjau. Be to, čia mano mėgstamiausia istorija jau virš 10 metų. 

2. Zenless Zone Zero – Žaidžiau tik dėl to, kad kiti weebos negalėjo užsičiaupti dėl jo. Combat primena Nier Automata, todėl yra gana fun. Visa kita yra standartinis kinietiškas gacha šlamštas su daugiau cons negu pros.  Kol kas 6/10.

3. Tactics Ogre Reborn – Nusipirkau tam, kad prisiminčiau vaikystę, kai žaidžiau šūdina Final Fantasy Tactics kloną Holy Sword the Ring išleista Lietuvoje PC žaidimų diskuose laikais. Be to, esu perėjęs kažkada SMT: Devil Survivor, kuris laikomas vienu sunkiausiu taktiniu RPG ir prisiminiau epinį jausmą kai jį įveikiau. Sunkokas, padariau keletą feilų, nežinau ar nereikės iš naujo žaisti. Plius, žaidimas turi permadeath, todėl dar sunkiau. Kol kas 8/10. 

Weeb sekciją baigiam. 

1. Hades – Mano pirmas roguelike. Sunkus, nes prakišus viską reikia daryti iš naujo. Bet yra labai smagus. Mėgstamiausias ginklas – lankas. Kol kas 9/10.

Planuoju žaisti:

1. Doom 2016 + Doom Eternal – Kiek teko žaisti, Doom yra tikrai geras, bet aš kažkada užstrigau vienoje vietoje ir mečiau jį. Ko gero geriausia mano matyta gore sistema. Žaisiu iš naujo, nes pagriebiau Eternal. 

Redagavo airidas20th

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Resident Evil Village Gold Edition PS4 & PS5

Ne toks baisus kaip RE7 bet geras, primena labai RE4 gal būt įkvėptas buvo jo, nes kaimas ir vietoj zombių padarai kaip ir RE4 nepasakytum, kad ten zombiai buvo, na esmė ta kad to paties vaibo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau savaitė kaip turiu Ps5 slim diskinį, kolkas begalybe zaidimu kuriu net nezinau kada ir kokius losti ,nes ps plius prenumeratos duoda daug ir tikrai geru zaidimu dabar :D

labiausiai losiu Gotham Knights. Tikrai geras,itraukiantis zaidimas. Apie 8valandas pralosiau, tik 20% perejau,nes daug side quest, daug realiu laiku papildomu ivykiu. Tikrai yra ka veikti. Puiki grafika, istorija,veikeju tobulinimai, gameplay neblogas. Teko priprasti prie "remixuoto" combat tarp arkham knight ir visai naujovisko sio zaidimo mechanikos :D bet kai ipranti,tai visai neblogai. Duodu net 9 is 10 balu zaidimui. Tikrai smagus,nenuobodus ir daug laiko prastums kol pereisiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 9 valandas, tomashex parašė:

Jau savaitė kaip turiu Ps5 slim diskinį, kolkas begalybe zaidimu kuriu net nezinau kada ir kokius losti ,nes ps plius prenumeratos duoda daug ir tikrai geru zaidimu dabar :D

labiausiai losiu Gotham Knights. Tikrai geras,itraukiantis zaidimas. Apie 8valandas pralosiau, tik 20% perejau,nes daug side quest, daug realiu laiku papildomu ivykiu. Tikrai yra ka veikti. Puiki grafika, istorija,veikeju tobulinimai, gameplay neblogas. Teko priprasti prie "remixuoto" combat tarp arkham knight ir visai naujovisko sio zaidimo mechanikos :D bet kai ipranti,tai visai neblogai. Duodu net 9 is 10 balu zaidimui. Tikrai smagus,nenuobodus ir daug laiko prastums kol pereisiu :)

Sveikinam įstojus į klubą! 😀Neužilgo turėtų būti PS5 Pro. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Mantinijo  pilnai uztenka man slimo, nors dydis vistiek nemazas.tai pirmasis modelis isvis man butu dydelis :D kai mano didesnis tv buna uzimtas, losiu su 51cm istrizaine full hd, ir is metro atstumo jokiu pixeliu tasku nesimato, man pakanka Ps5 .Su Ps4 taip nebudavo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2024-08-29 11:57, tomashex parašė:

Žaidi dar kažką dabar :) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Gilzius  kaip siaubo megejas, siek tiek pazaidziau Silent hill shirt message,tas nemokamas trumpas zaidimas. Na man tai visai patiko.tik toliau praejus jau sunkoka pabegti nuo to monstro :D o siaip dar laukia Judgement, Spider man miles morales ir back for blood.bet dar nedaejau iki ju :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@tomashex, sveikas, sveikinu atsinaujinus, PS5 tikrai gerai veža. Silent Hill 2 remake spalį turėtu išeiti. Manau vertas dėmesio, tikrai pirksiu.

P. S. PS5 Pro panašu bus geras daiktas. Jeigu papatchins daug žaidimų, kad palaikytu manau reikės pirkti. Galu gale gyvenam tik kartą, ko gailėt.

Žaidimas fantastiškas, nors ir sunkokas🙈🙉🙊 (bet kiek lengvesnis negu soulsai). Ar žaMonkey King GIF by NVIDIA GeForceidžiat kas nors ?!

Black-Myth-Wukong-Sales_08-23-24.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laukiu kada išleis fizinę PS5 versiją. Tada manau įsigysiu ir sužaisiu. Pats šiuo metu Borderlands 3 lošiu. Visai smagu no brain pašaudyt, bet Borderlands 2 kažkaip labiau kabindavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Save 75% on Warhammer 40,000: Space Marine - Anniversary Edition on Steam

Likau nustebęs ant kiek jis geras ir labai primena Gears of War žaidimą, gears man buvo geriausia serija kai turėjau x360, tad šis žaidimas prilipo. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau Gotham knights. Pabaiga silpnoka,ir tikejausi zymiai sunkesnio boso. Nes buvo kietesniu iki to tiikrai :D bet kitas pliusas- zaidimo uzteks laabai ilgam,nes atsirakines "heroic assault" rezimas leidzia vienam ar su online zmonem iveikti labai daug lygiu kur vien mustynes,jos visai smagios ir labai sunkios jei vienas :)

Dabar pradejau Judgement zaidima (Yakuza kureju , o man Yakuza serija visada ziaauriai patiko). Nors tik 3val pazaidziau, geimas nuostabus- istorija, gameplay, grafika ant Ps5 .

Bandziau Dragon ball z Kakarot zaidima- istryniau pazaides pora valandu. Matosi,kad jis skirtas lb jaunai auditorijai, kokie 8-12metu sakyciau :D kol sulauki idomesnio veiksmo istorijoj ar gameplay, turi zaisti gyvenimo simuliatoriu, pvz surinkt ingredientu kad zmona pagamintu valgyt ir t.t. ir labai tempiasi laikas,nuobodu.. Ner ka lygint su Dragon ball Xenoverse serija arba old school Dragon ball Tenkaichi.. ten buvo veiksmo ir idomu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos