sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

AC Origins jau antrą kartą, kadangi labai mėgstu Egiptą ir man dažnai patinka explorint pasaulį ir grožėtis vaizdais. Turbūt vienas geriausių mano žaistų žaidimų.

SW Jedi Fallen Order kelias valandas jau pražaidžiau, žaidimas daug geresnis, nei tikėjausi, žinant kokia EA kompanija yra. Tikrai peržaisiu visą.

Spider-Man nemažai perėjau, žiauriai smagus žaidimas, bet kažkodėl taip stipriai nekabina, tiesa sakant net nežinau kodėl.

Uncharted: The Lost Legacy - bandau įveikti paskutinę Uncharted dalį, visos dalys patiko, jau matau šita tikrai patiks taip pat, beje mėgstamiausia Uncharted dalis yra antroji.

Skyrim karts nuo karto pasijungiu, nesenstantis žaidimais visais aspektais mano manymu.

Perėjas kelis iš šitų žaidimų ruošiuosi pirkti Death Stranding ir naujausią COD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

SW fallen order tikrai geras zaidimas. ypac paziurejus paskutinis SW filma as ziurejau ir galevojau kad daug ka as maciau zaidime is to ka ten rode.  pats zaidima jau zaidziu irgi antra karta, ir nuo to jis netapo lengvesnis tiesiog zinau geriau kur kas galima rast ir kaip kas veikia. plius ant pc ir modu galima rast. 
o division 2 tiesiog po kiek laiko ji vis pasimu tiesiog greitai palost kazka per daug nesigilinant i story . ir gaunasi kad praleidziu prie jo nemazai laiko is tikro. nesenai tik year pass pasiemiau, ziuresim kas per naujos misijos ten yra jau viena praejau. division tai nemirtingas netgi tiesiog solo losiant. 

o ps4 pasikuriu jau gana retai. labai retai. ir paskutini karta tai buvo labai trumpai, nes nera ka naujo ten lost. RDR2 vel pasileidau ir kadangi pripranti prie kitu zaidimus valdymo tai sunku tam RDR2 ka nors prisimint vel , nezinau nei kaip valdyt nei kurios knopkes ka daro, bet labai grazus pasaulis kai nera misiju. labai grazus.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabaigiau Horizon: Zero Dawn ir Uncharted: Lost Legacy. Superiniai žaidimai. Po jų net sunku kažką pradėt žaisti nes ne taip kabina ir įsijautimas vis neatsiranda. Bandau jau kažkelintą kartą pradėti Bloodborne. Keista, kad man, Dark Souls fanui, Bloodborne nu visiškai nelimpa. Kiek kartų pradedu ir niekaip man neišeina persiorientuoti į kitą žaidimo stilių nei buvo DS. Lyg ir panašumų ant kiekvieno kampo, bet vis kažkas ne taip ir nekabina. Niekaip neišeina pamažinti Backlogo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 2 valandas, tymbarkFM parašė:

Pabaigiau Horizon: Zero Dawn ir Uncharted: Lost Legacy. Superiniai žaidimai. Po jų net sunku kažką pradėt žaisti nes ne taip kabina ir įsijautimas vis neatsiranda. Bandau jau kažkelintą kartą pradėti Bloodborne. Keista, kad man, Dark Souls fanui, Bloodborne nu visiškai nelimpa. Kiek kartų pradedu ir niekaip man neišeina persiorientuoti į kitą žaidimo stilių nei buvo DS. Lyg ir panašumų ant kiekvieno kampo, bet vis kažkas ne taip ir nekabina. Niekaip neišeina pamažinti Backlogo :D

Agree on both of those games.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant PC pagaliau prisiruosiau Dying Light, visai nustebino, maniau labai jau vidutinis bus. Taip pat prisedu prie PS3, judinu klasikine God of War serija. GOW: Chains of Olympus HD pabaigiau ir jau pradejau GoW1 HD. Varysiu pagal story eiliskuma (ne isleidimo metus) tik GOW: Ascension pasiliksiu paskutini paskanaut, nes pastebejau megstu suzaist viska ir galiausiai pasimegaut "prequel", kaip viskas prasidejo.

Buvau teloshes tik ant PS2 GoW2 ir GOW1, aisku labai patiko. Tik sia vasara pagaliau GoW3 suzaidziau, tai dabar laikas "suklijuot" viska.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grįžau prie RDR 2 - story buvo pereita seniau, padariau pertraukėlę ir toliau pamažu bandysiu eiti platinos link

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cuphead  (steam) - tikrai nuostabus žaidmas. Tiek animacija, tiek stilius, muzika. O žaaiiiiidimas tikrai be galo sunkus, bet sudėtingumas toks, kad jauti kad tikrai per savo kaltę susimauni ir miršti. Žaidimas turintis daug asmenybės, spalvų, dauuuug dauuggg begalinės fantazijos. Iš esmės 1930s contra žaismas to laikmečio animacija.

Cold Fear - Kol praeini labai juokingas animacijas. Pvz, pvz tavo valdomas personažas vaikšto kaip prišikęs, Turi vis kažkokią keistą kalačkių kratymo animaciją (mes su kalačkračiais nedraugaujam!), kai kuriuos stereotipus su rusais, tai turime visai neblogą siaubo veiksmo žaidimą. Yra neblogų detalių, pvz tavo persoanžas supranta rusų kalbą, tai jei nusitaiką į kokį rusišką užrašą,tai atsiranda angliškas vertimas. Bet žaidimas tikrai nesunkus, Lošiau normal sudėtingumu (pc versija). Nėra super, bet ir tikrai nėra toks blogas 7-/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš online grajų tai LOL'ą, bet tuo pačiu ir Assasin Creed frančizę pereiti bandau. Vienas įspūdingiausių žaidimų mano nuomone ir geriausias story line'as po GTA SA :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijungiau vel i pliuso turetoju gretas. Ta proga padariau Bioshock pirmos dalies speedruna. Dar nebuvau bandes tai norejosi paziureti, kas gero laukia kitose dalyse. 

Po to net negalvodamas perejau prie Shadow of the colossus! 

Tiesa nei turedamas ps2, nei ps3 taip ir nedamusiau iki galo. Uztat dabar bus proga nuostabiai padaryta remake pribaigti! 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradejau naikint Division 2 solo, kol kas base zaidima, pabaigus nusipirkisu Warlords Of New York.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užpreitą savaitę peržaidžiau Silent Hill: Homecoming ant PS3.

Kažkodėl šis žaidimas gauna daug strėlių, bet man asmeniškai jis labai patinka. Įtraukianti istorija (kurią suvokiau tikrai ne iš pirmo karto, kai žaidžiau), muzika ir atmosfera superinė. Vienintelis priekaištas, gal kovos sistemai, bet ir tai nėra kritiškai blogai. Tikrai viskas patenkinama.

ir pabaigai dar gavau UFO ending pirmą kartą ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.