sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Forza horizon 3 ant pc, the wither 3 atsitiko nelaimi, tai vėl neperėjau, o iš nauja tinges žaisti.... Dėl to kad darbe žaidžia offline save neišsaugojo į debesis steamo. FH 3 nu tik po biški rimčiau žaidžiamas outlast 2, kas jame patinka kad daugiau pasakojimą apie istorija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tai dabar persimeciau ant The last of us remastered, ant pačio sunkiausio nors ant ps3 perėjas buvau ant to sunkiausio ilgio, nervų pagadino, tai dabar reik ant ps4 pereiti, pusia jau perėjau, jei nepastriksiu ant kokios vietos vėl

Tuo pačiu ir prisiminsiu visa istorija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai dabar persimeciau ant The last of us remastered, ant pačio sunkiausio nors ant ps3 perėjas buvau ant to sunkiausio ilgio, nervų pagadino, tai dabar reik ant ps4 pereiti, pusia jau perėjau, jei nepastriksiu ant kokios vietos vėl

Tuo pačiu ir prisiminsiu visa istorija

Cia ant to Grounded?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia ant to Grounded?

jo :) as pirma karta zaisdamas losiau sita ant sunkiausio. nelengvos buvo kai kurios situacijos. teko kartot desimtimis kartu. bet perejau vistiek :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia ant to Grounded?

Jo, ten nervus pagadino ant to Grounded, kai jau pastringi ant kokios vietos ir niekaip nepereini ir dar kulkų trūkumas, tai tada iškart jungiu ta žaidimą velniop, po pertraukos per žaidi ta ligi kad resursų turėtum daugiau, ir praeina gerai, bet čia kokia cituacija papuls

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Madmax pradėjau, visai smagus, bandysiu imt 100, matosi iškart, kad nemažai valandų reikalauja, šiaip pats žaidimas bent kol kas labai smagus, gaila tik, kad valdymas auto lievas, atrodo tas kur kūrė gyvenime jokio transporto nevairavo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Madmax pradėjau, visai smagus, bandysiu imt 100, matosi iškart, kad nemažai valandų reikalauja, šiaip pats žaidimas bent kol kas labai smagus, gaila tik, kad valdymas auto lievas, atrodo tas kur kūrė gyvenime jokio transporto nevairavo :D

madmax puikus zaidimas, paemiau 100%, o del auto tai kazkaip nepastebau nieko blogo, reik tureti omeny kad ne ant 50km/h vaziuoji :D

Redagavo benon8

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

madmax puikus zaidimas, paemiau 100%, o del auto tai kazkaip nepastebau nieko blogo, reik tureti omeny kad ne ant 50km/h vaziuoji :D

kai rankos kreivos, viskas blogai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai rankos kreivos, viskas blogai :D

Koks aš tau Lietuvis būsiu, jei man viskas bus gerai? :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sugalvojau pereiti pirmąjį Dino Crisis, tai ištraukiau savo Dreamcast'ą, kadangi šios konsolės žaidimo versija, kaip ir geriausia ir jau esu prie pabaigos. Žaidimas gan puikiai išsilaikęs, galima žaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rise of the Tomb Raider. Liko iš naujo pereiti game score attack mode ir surinkti gold medalius visuose chapteriuose, bet kol kas pailsėsiu ir galvoju bandysiu ieškoti yakuza 0, bet kaip pastebėjau, nėra populiarus game Lietuvoje, nelabai kas turi parduoti  :chan:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rise of the Tomb Raider. Liko iš naujo pereiti game score attack mode ir surinkti gold medalius visuose chapteriuose, bet kol kas pailsėsiu ir galvoju bandysiu ieškoti yakuza 0, bet kaip pastebėjau, nėra populiarus game Lietuvoje, nelabai kas turi parduoti  :chan:

Ne į temą

tai idomu uz kiek tu nori pirkti. nes as irgi gal ieskau X zaidimo ir jo kaina gal 50 euru,o as sakau kad perku uz 20 euru, ir sakau kad nera kur pirkti, nelabai kas parduoda :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tai idomu uz kiek tu nori pirkti. nes as irgi gal ieskau X zaidimo ir jo kaina gal 50 euru,o as sakau kad perku uz 20 euru, ir sakau kad nera kur pirkti, nelabai kas parduoda :D

Nu max iki 30e. Vakar mačiau Katleris pardavinėjo, bet vienas Vilnietis greit nunešė, nespėjau paimt už 25e iš jo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu max iki 30e. Vakar mačiau Katleris pardavinėjo, bet vienas Vilnietis greit nunešė, nespėjau paimt už 25e iš jo :D

Man kai gaila ant xbox game pinigų, tai iš game passo išsirenku ką nors ir grajinu už 9eu/mėn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kai gaila ant xbox game pinigų, tai iš game passo išsirenku ką nors ir grajinu už 9eu/mėn

Aš kažkaip kai po vieną game perku, tai man negaila. Nusiperku, pereinu, parduodu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.