sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

SWAT 4 ant PC. Puikus žaidimas, žaidžiau prieš 10 metų. Vis dar žaidžiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pradėsiu šiandien Back to the future, galvoju dėl AC:Black flag, bet jei 100% toks monotoniškas, kaip Unity, tai nieko gero :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradėsiu šiandien Back to the future, galvoju dėl AC:Black flag, bet jei 100% toks monotoniškas, kaip Unity, tai nieko gero :/

Nežaidęs Black Flag? Šaip man tai gal antras creed geriausias po AC2. Šaip daug kas laiko Black Flag vienu geriausia "assassin creeed" žaidimu. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežaidęs Black Flag? Šaip man tai gal antras creed geriausias po AC2. Šaip daug kas laiko Black Flag vienu geriausia "assassin creeed" žaidimu.

Nee, buvau žaidęs tik AC pačia pirmą dalį ir dabar Unity lošiau, labai neįdomu 100achvs atrakinėt buvo po main story, bet gal reikia bandyt Black flag

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Origins nezaidei? turebut daugelio sarase jis jau kesinasi ar uzeme 1 vieta :) bet taip, Blag Flag tikrai daug geresnis nei Unity :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

netiketai kai yra laiko Division pasiekiau nesenai 30 lvl eisim ziuret i tas 2 naujas mapo dalis kas ten idomaus. kol kas neimu world tier specialiai. dar ne visas ir mapas atidengtas. likes vienas Safe House is senu. ir tada tos naujos vietos. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Origins nezaidei? turebut daugelio sarase jis jau kesinasi ar uzeme 1 vieta :) bet taip, Blag Flag tikrai daug geresnis nei Unity :)

Taip nežaidžiau supykino, kai žaidimas nori būti panašus į RPG...... O man tas rpg systema labai nepatinka. Aišku nepaisant gal ir nr1.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau back to the future, didesnio gaidžio turbūt dar nesu žaidęs, po pusdienio būčiau numetęs, bet lengva sąlyginai 100% achievs surinkt buvo, tai sužaidžiau iki galo.. dabar pradėsiu Darksiders Warmasterį, daug labai gerų atsiliepimų teko skaityt, o dar game passe nemokamas, tai negaliu nepradėt :D su tais game pass ir gold žaidimais, tai man atrodo dar ilgai nereiks nieko pirkti.. Dar vakar prisiminiau jog turiu forza 6, tai visai smagu online pažaist, gaila 100% nelabai įmanoma atrakint, nes vienas achiev yra kur be assistų iš paskutinės vietos reik pirmam atvaryt online, kas praktiškai neįmanoma..

Redagavo Diavs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzvakar perejau ketvirtaji Batman'o episoda - kol kas pats trumpiausias is visu, maziausiai veiksmo, taciau hype pries paskutini penktaji sukelti pavyko. Dabar toliau uzsiimsiu Skyrim - ruosiuos surinkti 100 proc. trofeju, nors ir turiu platina su PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Broken Age - kaip senais gerais laikais, klasikinis point and click nuotykis. Geras plot twist po dvejų veikėjų įžangos. Wow, kolkas labai patinka, geras humoras, gražus dizainas, muzika, įgarsinimas, ne veltui tiek pinigų aukojo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandysim įveikt Rise of the Tomb Raider. Platina here I come :acc:

Pas tave visada rimti žaidimai :D aš darksiders siekiu, žiauriai smagus žaidimas, gaila neįvertintas..

Redagavo Diavs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar 4-iese žaidėm hidden agenda ,3 kartus perėjome, tikrai geras žaidimas ir su kompanija suėjo gerai, plius alus padėjo :) gaila truko dar dviejų žaidėjų kad būtų 6, kas gerai kad nereikia tiek pulteliu, svarbu telefoną turėti, aišku visi turėjome Android, žaisdami vienas kitam trugdem pasiekti savo tikslo, tikrai vertas su kompanija žaisti ta žaidimą, rekomenduoju pabandyti, plius nedaug kainuoja Ps store, neatsimenu bet man rodos kad kaina 10£ dar, nes pirkau su nuolaida, o tikra kaina buvo 15£

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas tave visada rimti žaidimai :D aš darksiders siekiu, žiauriai smagus žaidimas, gaila neįvertintas..

Nepasakyčiau, kad labai jau tokie rimti. Stengiuosi išsirinkti tokį žaidimą, kuris man patiktų ir nenorėčiau mesti jo po kelių min.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

need for speed payback, labai uzkabino ir patinka, seniai jau toki gera nfs losiau.

cod ww2, pradejau campaigna, bet nezinau kada pabaigsiu. mp tai uzteko 10 min ir daugiau nejungsiu,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.