sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Vakar pribaigiau Uncharted: Lost Legacy, dabar grizau ir ruosiuosi damusti Mafia III, nes kiek girdejau jau su bug´ais gan padori situacija ir jau galima zaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko naujo gražiau prie Battlefield 4 online, tai galvoju reiks įsigyti koki žaidimą, aišku vakar perėjau visa main story Takken 7 patiko prisiminti Playstation laikus. :)

P.s Neturėdamas dabar atliekamu euruku pabandžiau nemokama Forza apex ir visai užkabino, buvau jau pasiilgęs gero racing žaidimo. :)

Redagavo CerberusLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bloodborne pereitas. beliko 3 trofejai iki platinos is kurie tik vienas uztruks ilgiau. dabar nebezinau ka losti iki Origin pasirodys :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uncharted the lost legacy ir the last of us remastered, nors ant ps3 perėjęs

Abu žaidimus žaidžiu ant sunkiausio sunkumo 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Risen pirma dali. beveik nieko nepamenu is geimo, tai zaidziasi kaip pirma karta. itrauke juodai. tik i gala pamenu tampa kiek monotoniskas. bet above all super zaidimas. paskutinis piranha bytes darbas kuris vertas demesio. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The Evil Within - gan kumpiška PC optimizacija,reikėjo pasižaist su nusistatymais ir internete patarimų paieškoti, kad FPS ir kitka geriau veiktų, ir mano nuostabai visai smagus žaidimas, pagaliau siaubo žaidimas, kurį smagu žaisti, daug variantų ir būdų kaip kovoti su priešais. Ir žaidimas tikresnis RE žaidimas negu re5-6 dalys. :D

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isbandziau GT Sport. smagiai losiasi.gaila kad tik online zaidimas :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip grafiskai atrodo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip grafiskai atrodo?

normaliai. tvarkingai. yra pasirinkimu, pvz jei nori kad saltesnis-siltesnis vaizdas butu, sviesiau-tamsiau, hdr, sdr, turbut kada isleis galima bus pasirinkti ir tai kad butu atsizvelgiama i FPS, nes dabar neleidzia. gameplay irgi geras. gaila kad tokia nesamone tik padare :/ praktiskai numete visa story kompanija ir paliko tik online. bet kam patinka online, tai tam turetu patikti. siaip man meniu ir visa kita tai labai patiko.

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad ne tik online. arcade mode yra rezimas kur tu pasirenki masina ir AI parenka pagal tavo masinos lygi ir lenktyniauji. gauni tasku exp pointu pinigu ir keliesi lvl. 

zaidimas tai super . dabar tik pameginau pirmas lenktynes pries AI tai labai idomu su jais vaziuot. nzn . man viskas aisku pvz buna su Forza 6 apex tais AI. aplenki ir tiek ziniu. cia kazkaip ne , ne taip paprastai man buvo ir ant vidutinio sudetingumo lvl tai AI kuris pirmas vaziavo aplenkiau tik antram rate. 

bent jau as kaip losiu idomius racingus. pasirenku masina, pralekiu pries AI, tada ziuriu su kokiom jie vaziavo masinom, tada meginu tas masinas visas viena po kitos ir vel su jais lenktyniauju. man tas yra idomu. 

tik 4k rezime nera pasirinkimu performance ar quality. o 1080p yra. ir replay buna 60 fps. kai 4k rezime replay tik 30 fps. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visai neseniai dar kartą, jau nebežinau kelintą, perėjau pirmąjį Max Payne, kuriam kaip nors reikės parašyti apžvalgą. nu, geimas tai tikrų tikriausia klasika ir dargi nemirštanti. bet tai toks potyris, apie kurį sudėtinga rašyti, jį reikia išgyventi.

dabar, kai turiu laisvo laiko, baiginėju Mafia II. taip ir nesupratau, kodėl šitas geimas taip išgirtas... tai tiesiog dar vienas GTA klonas ir ne daugiau. aišku, to laikmečio atmosfera labai jauki ir puikiai perteikta, tačiau pats žaidimas bendrai paėjus yra labai generic. galbūt kada nors išbandysiu ir Mafia III, nors tai toli gražu nėra tarp wanna play žaidimų mano sąrašuose. 

kažkaip dar pastarosiom dienom prisiminiau Lost Planet 2. jis mane labai nuvylė tuomet, kai pasirodė, bet aš nusprendžiau jam suteikti dar vieną šansą. o gal tai jau bus 3 šansas, neatmenu... kažkodėl aš labai noriu, kad šitas žaidimas man patiktų. :)

dar Destiny noriu pažaist, bet jam vis neatrandu laiko. demo versija man žiauriai patiko, tai norisi išbandyti ir pilną geimą, bet laiko nėr laiko nėr, nėr laiko nėr. :(

prie viso šito, dar Uncharted 4 nepereitas stovi. noriu jį kuo greičiau užbaigt ir iškeisti į Horizon: Zero Dawn. Uncharted žaidimai nėra sukurti mano skoniui. čia kaip kox The Last of Us - niekada nesupratau, kas ten jame tokio osom buvo kitiems. matyt, dėl to, nes niekada gyvenime nežaidžiau žaidimų vardan jų siužeto ar istorijos. tokie geimai, kurie turi išskirtinį siužetą, tačiau iš žaismo (gameplay) prizmės nėra kažkuo patrauklūs ar išskirtiniai, mano labai griežto filtro paprastai neatlaiko.

o dar nepereitas Half-Life, apie kurį labai norėsiu parašyti. keista, kad iki šiol šio žaidimo nebuvau perėjęs, nors laikau save dideliu antros dalies fanatiku. 

iš naujų žaidimų turiu Cuphead. labai jo laukiau ir vienu metu netgi laikiau jį laukiamiausiu šių metų žaidimu, tačiau truputį gasdina jo sudėtingumas. nors ir esu Dark Souls serijai prijaučiantis. norėjau apie jį parašyt apžvalgą, tačiau dabar nežinau ar rašysiu. nemanau, kad įstengsiu visą pereiti, ypač kai tų žaidimų kalnai ir dėmesio norisi skirti visiems. 

Redagavo Suveln

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl mafijos, tai maišai su pirmąja dalimi, o kiti tai šiaip sau :) Antroji dalis turėjo daug bėdų kuriant, todėl turbūt toks ir gavosi. Pats jų nežaidęs. Uncharted ir The last of us manau geri žaidimai,bet per daug pervertinti manau. O cuphead atrodo smagiai :) Iš esmės tai contra ,tik su senų filmukų stiliumi, Dviese tikrai turėtų būti smagu žaisti :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai uncharted serija bandau iseiti visa, zaidimai jau senai guli reikia gi dulkes nupusti, dar nebuvau zaides nei vienos dalies. Nesenai damusiau platina pirmos dalies, 100% nesiryzau eiti, nes tiesiog per daug laiko sugaisiu ties brutal lygiu geriau ta laika naujam zaidimui investuoti, siaip pirmos dalies tresures labai paprasta rasti palyginti su tomb raider ir net su antra dalim kuria vakar pradejau, pirmos dalies praleidau vos kelis per visa zaidima, kai antra dalyje per pirmus 4 chapterius daugiau praleidau, dar tiesa siek tiek kvailai atrodo kad jie tiesiog spindi, o nieko nera toje vietoje, jei greitai begdamas nepamatai spausti trikampi tai ir palieki, kolkas smagu.

tikiuosi amazon labai neuzstabdys ir atsius kita savaite gt sport + limited edition ds4, bus proga atsipusti nuo uncharted kuriam laikui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradejau Horizon Zero Dawn - kol kas dar tik isibegeju, bet pati istorija, aplinkos ir ideja yra tikrai sveikintina ir nauja - galetu tik kabinti labiau

Redagavo Tronox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.