sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Uncharted 4 įveiktas, kol kas, lošiu bo3, ufc2 bei rayman legends. Laukiu kol išeis NiOh, tuomet veiklos bus ilgaaaaaam...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kadangi padare ispudi NioH,nusipirkau ir pradejau losti Dark Souls,pokolkas neblogai einasi bet is leto.teko gerokai pamodint,nes zaidimas atrodo sudinokai,kaip zaidimu nebunanciam tokiam senam.kada ji sulosiu ir bus nuotaika,galbut pradesiu Demon's Souls losti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hitman, gaila mačiau nedaug episodu turi, bet užtanka, o kai kolega gryš Arma 3 multiplayer pleksim, jau pats išbandžiau, tai žiaurai užkabino. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaa, sugryzau i GTA:SA pasauli, per naujo pradejau visas misijas kapoti, Fallout : New Vegas dar pradejau zaisti, bet ant tiek uzkabliavo jog noriu i kiekviena teritorija nueiti, kiekviena kampa zvalgau, tik vat uzknisa Deathclaw'ai kai pareina kokie 3 dideli ir 2 mazi ;D Vis dar nesugebu Dragon Age Inquisition pereit, neateina tam skirtas laikas matyt, Bioshock pirma dali suvalgiau per kelias dienas , tad priejau iki Bioshock 2 ir kazkaip vel uzsigule nezaidziamas, tiesa pasitvirtino, jog pirmasis zymiai geresnis nei antras, Metro 2033 pereitas, tik nezinau koks endingas, nes skaitau knyga siuo momentu, tai perskaites visus galimus endingus reikia ar per YT paziuret arba netgi paciam pereit, nes zaidimas vertas aukso. Siam kartui tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats prieš porą dienų perėjau ,,Painkiller Hell and Damnation'' jau galvojau visus painkiller esu perėjas pasirodo ne... Tai džiaugiuosi šita atrasta dalimi. Ir taipogi neperseniai perėjau Titanfall 2 istorija, taip užkabino, kad šio metu dabar ir žaidu antra syk ant Master sunkumo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AC: Ezio Collection - nors ir zaistos visos trys dalys ant PS3, manau, kad verta pereiti jas dar karta. Pirmas dvi perejau, dabar apsistojau ties Revelations, o veliau zadu damusti visas tris dalis iki platinos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Splinter Cell Double Agent Keista tik dabar atsibudau 2017m ir nuspirkes legali versija kuri veikia padorai, kad galėčiau žaisti. Šaip aš pradėjau pažinti su splinter cell nuo "conviction" dalies kuri labai patiko, po to bandžiau ,,Double Agent", bet su piratine versija buvo per daug problemų, kad būčiau galėjas žaisti.... Bet va kas apie pati žaidimą nustebino pasirinkimo laisve ta prasme yra pagrindinės užduotis ir paprastos, nuo kurio priklauso ar dirbi JBA ar NSA, o kiek žinau nuo to priklauso pabaiga žaidimo ir įvykai "žaidime". Šaip žaidimas grafikos prasme vis dar gerai atrodo, tik aišku yra vietų, kai atrodo lyg ps2 žaidimas ( žinau čia ps2 versijos portas...).

P.s Kaip yra sakoma senas geras žaidimas, aišku daugiau būna nuo nostalgijos, bet manau šitas posakis kad senas geras žaidimas dabar tinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yakuza 0 buvau nusiteikes skeptiskai, taciau cia man buvo kaip atradimas koks. Jau 3 diena po kokias 6 valandas losiu, nesveikai gera istorija ir side questai, db laukiu kol remasterins 1 dali ant ps4 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Assetto Corsa - bandau davažiuoti iki platinos, o atsipūtimui po racing'o - Horizon Zero Dawn (pasaka)  :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sulosiau NioH,nustebino nesvietiskai.manyciau i Goty pretendentus turetu buti irasytas,nelaimes,bet vertas bent paminejimo.

dabar kapoju Horizon,va cia tai pokolkas GOTY 2017,kas gali atimti sita titula,tai tik Red Dead Redemption 2,arba jei vis gi nuspres Sony kad duoti rimta kova ir rudeni isleis God Of War.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yakuza 0 buvau nusiteikes skeptiskai, taciau cia man buvo kaip atradimas koks. Jau 3 diena po kokias 6 valandas losiu, nesveikai gera istorija ir side questai, db laukiu kol remasterins 1 dali ant ps4 :)

tiksliau kol lokalizuos. 

bet palauksim visgi patviritno kiwami ir 6 lokalizacijas.

Mano listas:

nier automata - 1 karta perejau

siuo metu horizon zero dawn - baigineju

po to tesiu yakuza 0 pradeta arba imsiuosi gravity rush 2

tarp sito sarasiuko kazkur dar reikia final fantasy XV chapter 13 papildyma pereit kuri siandien isleido (03 27)

ir reiketu nioh isigyt, bet preorderis uzdetas persona 5 collectors editionui tai nezinau kaip bus, nebesnekant apie kruvas tik isluptu ir neuzdetu zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GTA V baigineju, pries pora savaiciu pabaigiau Just Cause 3. Kazkaip prastai man su tais zaidimais. Isijungiu, valanda kokia pamaigau ir isjungiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siren Blood Curse, wow wow, tikras perlas, nesitikėjau... Turbūt, kartu su Deadly Premonition geriausias PS3 survival horror žaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.