sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Aš tai visiškai Uncharted serijoje paskendęs :D vakar baigiau 2 dalį, šiandien pradėjau 3 ir 4 dalies MP žaidžiu, kol istorijos dar negaliu liest :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Batman: Arkham knight 100% achievments renku, liko tik dlc kelis pereit 

Aš jį jau trečia karta žaidu, ir niekaip negaliu damušti šio žaidimo.....

Pats irgi pradėjau Batman: Arkham knight žaisti ant pc.. Ir biški BF4 MP

Redagavo CerberusLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau rise of the Tomb Raider 100%, dabar po naujų bandysiu Dishonored 2 pradėti^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie 2 metus nelošiau su Vita - pasirodo buvo "miręs" kroviklis. Sutvarkęs apsidžiaugiau, kad viduje vis dar liko irašytas Persona 4 Golden žaidimas. Kadangi neatsimenu kurioje vietoje pabaigiau tada lošti ir kaip vystėsi įvykiai, tai pradėjau nuo pat pradžių. Gerai įtraukia. Šį kartą bandysiu damušti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau gavau Uncharted 4, tad išbandysim šitą 2016 hitą. Tikiuosi, kad taip užkabins, jog norėsis ir platiną paimti. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau gavau Uncharted 4, tad išbandysim šitą 2016 hitą. Tikiuosi, kad taip užkabins, jog norėsis ir platiną paimti. :D

Aš dabar žaidžiu irgi Uncharted 4. Žiauriai geras tikrai. MP irgi mane užkabino ir istorija žiauriai gera :D liuks tiesiog.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Ką šiuo metu žaidžiate​" Tema prasme, tai kad galėtum surasti žmogų kuris žaidžia žaidimą toki pati, ir galėtu sužaisti kartu?

P.s Deus Ex Making Divided žaidu, pradžia neužkabino, jau galvojau klaida padariau pirkdamas, bet biški daugiau pažaidęs patiko, kaip ir pirma dalis. :)

Redagavo CerberusLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Ką šiuo metu žaidžiate​" Tema prasme, tai kad galėtum surasti žmogų kuris žaidžia žaidimą toki pati, ir galėtu sužaisti kartu?

P.s Deus Ex Maing Divided žaidu, pradžia neužkabino, jau galvojau klaida padariau pirkdamas, bet biški daugiau pažaidęs patiko, kaip ir pirma dalis. :)

Ne, tiesiog pasigirt ką loši dabar. :D

Žodžiu Demon's Souls lošiu, bet seivai susicorruptino tai jaučiu, pastaruoju metu, neliesiu to grajaus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau Witcher 3: Wild Hunt kartu su visais DLC, dabar bandysiu pasirinkt trofėjų ir dėti į šalį, nes kelis pramazinau ir neturiu noro žaisti vėl nuo pradžių

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pabaigiau Uncharted seriją, na bent jau dalį, kurią galima pereiti ant ps4. Ketvirta dalis tikrai yra pati geriausia ir paliko didžiausią įspūdį. Žiauriai geras žaidimas ir visa serija yra geriausia, kurią teko žaisti. Net gaila pasidarė, kad jau baigėsi :D Tikrai rado vietą Uncharted 4, mano Top 5 žaidimų reitinge. Nuostabu.

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidziu "Lost" ant ps3 :)

zaidimas senas, bet kadangi perziurejau visa seriala tai uzkabino :)

ps. nera trofeju!!??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidziu "Lost" ant ps3 :)

zaidimas senas, bet kadangi perziurejau visa seriala tai uzkabino :)

ps. nera trofeju!!??

Senas zaidimas, 2008 metais nebutinai trofejai turejo buti. Nuo 2009 Sony ipareigojo, kad visi zaidimai trophy turetu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau visą Witcherį su visais papildymais - beliko susirinkti su Gwentu susijusius trofėjus, o dabar grįžau prie Mafia III

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.