sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

sleeping-dogs-en-ru.jpg
Ziauriai patinka, ilgas story, kitu daug  idomu misiju :) Zodziu man geriau nei Watch dogs, yra niuansu, su grafika, fps ir pns, bet vistiek labai geras zaidimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sleeping-dogs-en-ru.jpg

Ziauriai patinka, ilgas story, kitu daug idomu misiju :) Zodziu man geriau nei Watch dogs, yra niuansu, su grafika, fps ir pns, bet vistiek labai geras zaidimas :)

Man tai sitas toks ant ribos. Istorija tokia nuvalkiota ir nuobodi, kad sekti nebuvo labai idomu, veikejai saugumoje mediniai, misijos gan stadartines tik atlikto prasciau, saudymo mechanika prasta. Kas patiko, tai, kad atmosfera nebloga, o ir siaip gali pajausti vietos dvasia ir patyrineti. Bet visumoje prr visus galius vidutinis zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau FarCry 4 :) uzvelavo kaip reikiant siunta cia si karta kaip tycia man

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakai gta5 bus kazkada geriausias zaidimas, ar kaip ? :D@XenoPirogov

KAZKADA vartojamas nusakant praeiti , tai ir tavo sakinys idomiai skamba :D . Arba cia pas tave su labai gilia mintim ( Mindfuck ) :D

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nutariau dar karta isbandyti Twisted Metal zaidima (PS3). Kazkodel jis man anksciau, co-op, labiau patiko negu dabar zaidziant vienam. Hm.. Keistai..

Na, o antras zaidimas i trasa keliauja: Test Drive ferrari racing legends. Kad nebutu monotonijos su vienu zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ac4 black flag. Ant pc beveik maxinta tai toks grozis. Geriau man nei naujas Unity del misiju ir viso fun , kelioniu, piratu ir juros. Grafiskai tikras next gen. Pries tai ant x360 losiau , o dabar beveik visas salas isieskau iki dugno. Po to ir AC3 losiu. Tas irgi nepereitas likes, pradesim nuo pradziu irgi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stebėtinai gražiai atrodo. Net kartais apsidairyti sustoji, tiksliau dažniausiai. Neveltui Uncharted. Žaidimo eiga taip pat įdomi. Planuoji trumpam, bet vis pamiršti ir prabėga laikas. :thumbup:

Uncharted-Golden-Abyss-300x250.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.