sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Beyond Two Souls ir Teken:Revolution :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Skyrima įsijungiau.Kažkaip nebeliko ką žaist ir jo seniau perėjas nebuvau tai nusprendžiau išbandyt.Visai patinka kol kas,tik daug kartų pasiklystu :D bet šiaip geras žaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skyrima įsijungiau.Kažkaip nebeliko ką žaist ir jo seniau perėjas nebuvau tai nusprendžiau išbandyt.Visai patinka kol kas,tik daug kartų pasiklystu :D bet šiaip geras žaidimas.

Ne į temą

nzn kodel bet skyrimas man greit pabodo,nusipirkau naujuteli gal 3 - 5 kartus buvau isijunges ir pardaviau neuzkabino

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nzn kodel bet skyrimas man greit pabodo,nusipirkau naujuteli gal 3 - 5 kartus buvau isijunges ir pardaviau neuzkabino

Ne į temą

Man seniau tas pats būdavo,pabosdavo greitai, bet dabar kažkaip visai įdomus pasidarė

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neperseniausiai perėjau GTA: Vice City, prieš savaitę su biškiu - GTA: SA, dabar lošiu GTA: Vice City Stories and PS2. čia lošiau prisimint, kad 'to get in the mood' for GTA V. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atėjo metas FPS fanatikui pasilinksminti šiame nuostabiame Far Cry 3 pasaulyje. :nunchuks:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandau The Last Of Us :rolleyes: + Teken Revolution (pastarasis jau pradejo dirginti :badmood: ale sedu prie jo kaip koks narkomanas :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Po kelių valandų, lyg ir, įsižaidžiau. Žiūrėjau į žaidimą kreivai, bet labai maloniai nustebino. Kovos sistema labai puiki, įdomiai žaidžiasi su įvairiausiomis klasėmis. Vėliau ir istorija gana nebloga tampa. Turi savitą kabliuką. Labiausia gaila dėl dialogų. Susikūriau tokį labai piktai atrodantį, su kieta tatuiruote ant veido ir negaliu būti blogietis. :( Tiek to, mėgausiuosi kovos sistema ir badass apranga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka tik perejau Assassin's Creed: Brotherhood. Zaidimas tikrai nuostabus, istorija, gameplay'us, grafika, viskas awesome! Kazkaip net keista pasidare, kad mano laptop'as ji ant geru grafiku tempia :D Dar gerai, kad turiu ps3 pulta, nes labai nepatogu su klava zaist toki zaidima

Redagavo Birlo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka jau visa savaite as bandau Metal gear revengeance pabaigt ant normal lygio,liko nukaut armstronga paskutini boska,niekaip neiiseina :./

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.