sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Kaip dragons dogma: dark arisen? parsisiuntes turiu, bet dar nepasijungiau. idomu ar verta pradet ar ne :D

Tai aišku verta :) Turi savo minusų, bet man kolkas patinka. Beje, jei žaisi paimk mano Pawn sau į komandą, kad ten daiktų ir exp pririnktų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš ant PS3 baiginėju Terraria. Palauk, labai neįsižaisk, išleis Update'ą antradienį tai reikės naują mapą kurt. Va ten tai naujovių, you have no idea... :D Lyg naujas žaidimas. Bus ką lošt iki Starbound išleidimo.

Man toliau irgi nebeįdomu kažkaip darosi, žaidžiu tik dėl to, kad gameplay neblogas, o visus dialogus misijose praleidžiu. Žaidžiu grynaveisliu magu, bet jau kažkaip užknisa jis, mažai šarvų duoda magui, o kuriuos duoda - visi beveik taip pat atrodo tik statistikos truputi skiriasi. Jau apie 20val. paaukojau, o vis dar "miško" zonoje, t.y. pirmoje dalyje. Ilgas žaidimas nusimato.

Nu jo tikra tiesa cia,as ir uz maga losiau bet nebekabina jau sakau.

Ne į temą

E bahuras kada Torchlight II?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ant PS3 baiginėju Terraria. Palauk, labai neįsižaisk, išleis Update'ą antradienį tai reikės naują mapą kurt. Va ten tai naujovių, you have no idea... :D Lyg naujas žaidimas. Bus ką lošt iki Starbound išleidimo.

Ne į temą

Terraria turi pabaigą, kad tu ją baiginėji? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Terraria turi pabaigą, kad tu ją baiginėji? :D

Nu kaip, aisku gali ten prigalvot questu sau, buti meininku ar statybininku, bet turejau omeny trofejus. :)

Dar Dragons Dogma zaidziu. Tai toks idomus role-playing ten gaunasi. Esu warrior, mano pagrindinis Pawn yra boba magas, tokia nepatyrusi, levelinasi kartu su manimi, bet gerai susitvarko su healinimu ir ginklu buffinimu. Dar pasiemiau vachtango rangere Angie :D Tokia jau su patirtim, vis pamoko kur ir kaip reikia man elgtis. Ir dar turiu kita mage vaika beveik, kuri yra lb auksto lvl , visiskai nekovoja nes neturi ginklo bet su neikainojamomis ziniomis apie monstrus, questus ir pasauli, vaikstanti enciklopedija. Toks mano bobiskas team gavosi. Ks uzknisa tai fast travel nebuvimas, arba siaip dar jo neatradau.

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip, aisku gali ten prigalvot questu sau, buti meininku ar statybininku, bet turejau omeny trofejus. :)

Dar Dragons Dogma zaidziu. Tai toks idomus role-playing ten gaunasi. Esu warrior, mano pagrindinis Pawn yra boba magas, tokia nepatyrusi, levelinasi kartu su manimi, bet gerai susitvarko su healinimu ir ginklu buffinimu. Dar pasiemiau vachtango rangere Angie :D Tokia jau su patirtim, vis pamoko kur ir kaip reikia man elgtis. Ir dar turiu kita mage vaika beveik, kuri yra lb auksto lvl , visiskai nekovoja nes neturi ginklo bet su neikainojamomis ziniomis apie monstrus, questus ir pasauli, vaikstanti enciklopedija. Toks mano bobiskas team gavosi. Ks uzknisa tai fast travel nebuvimas, arba siaip dar jo neatradau.

as tai vat dabar parsiputineju jy,idomu yra koks coop ten ?D:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai vat dabar parsiputineju jy,idomu yra koks coop ten ?D:

Deja nera. Vienintelis online dalykas tai tas, kad gali paimti kazkieno sukurta Pawn sau i teama. Norint tokio pobudzio coop zaidimo ko gero teks laukti Deep Down :D Nors siaip LOTR War in the North coopa turi, bet jis siaip nelabai zaidimas is gameplay puses, kovos biski medines.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai dabar ant Xbox 360 : FiFa 13 Red Dead Redemption Far Cry 3 Assassins Creed Broother Hood Pradėsiu lošt ir daugiau nieko o ant PsP tai : James Cameron Avatar .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka as ir pasisakysiu,dabar pradejau Dragons dogma dark risen,tai uzkabino labai gerai dar dabaigineju GTA 5

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai dabar ant Xbox 360 : FiFa 13 Red Dead Redemption Far Cry 3 Assassins Creed Broother Hood Pradėsiu lošt ir daugiau nieko o ant PsP tai : James Cameron Avatar .

Ne į temą

Tu esi tikras darbštuolis. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Konsoles - katik baigiau mgs3 tai dabar reikes kibti i mgs1. PC- atsipalaidavimui lfs, rimtam zaidimui db pradesiu stalker visas dalis, poto turbut dead space trilogija, ir veliau desertui mass effect trilogija :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rytoi mesiu y sona kingdoms of amalur, ir pradesiu GTA V :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.