sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Ka tik ant Burnout Paradise gavau Burnout licenzija, tai turbut grisiu prie NBA 2k12 my player mode ir daugiau prisesiu prie Silent Hill Downpour, bet man tas silent hill'as jau nuo ketvirtos dalies baime ivares, man baisu ji zaist :D

Ne į temą

Lol wut? Ką tu ten baisaus matai? :)

ps1- tekken 3 ir žadu tomb raider 2 normaliai sužaist

ps2- Gta san andreas ir Final fantasy x

wii- reiks pradėti super mario galaxy 2, super žaidimas.

ps3- perėjau uncharted 3 ir nebeturiu ką žaisti, bet kartais sly įsijungiu.

xbox 360- nieko nežinau, visokius šūdus įsijungiu kaip resident evil naują ir Silent hill downpoor, nervai kyla, kad nebegali sukurti gerų žaidimų iš super frančizių :) o taip tai pataškau kartais SFxT.

Iphone- doodle jumo ir angry birds sulenda per pamokas, namie gangstar rio palošiu.

Game boy pocket- Tetris.

Nintendo DS- pamirštas daiktas.

Čia jaučiu vistiek niekam neįdomu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Lol wut? Ką tu ten baisaus matai? :D

ps1- tekken 3 ir žadu tomb raider 2 normaliai sužaist

ps2- Gta san andreas ir Final fantasy x

wii- reiks pradėti super mario galaxy 2, super žaidimas.

ps3- perėjau uncharted 3 ir nebeturiu ką žaisti, bet kartais sly įsijungiu.

xbox 360- nieko nežinau, visokius šūdus įsijungiu kaip resident evil naują ir Silent hill downpoor, nervai kyla, kad nebegali sukurti gerų žaidimų iš super frančizių :) o taip tai pataškau kartais SFxT.

Iphone- doodle jumo ir angry birds sulenda per pamokas, namie gangstar rio palošiu.

Game boy pocket- Tetris.

Nintendo DS- pamirštas daiktas.

Čia jaučiu vistiek niekam neįdomu :)

Ne į temą

Nezinau, man pavyzdziui kazkokia fobija yra tam zaidimui. Nuo silent hill 4 the room likus, nes su draugu zaisdavom, tai tas vis gasdindavo mane (Mazi dar buvom). O siaip, tai nera jis kazkoks ipatingas, bet va mane veikia psichologiskai sitas zaidimas. Filmai, tai visisiskai negasdina, bet sitas zaidimas tai galbut vienintelis toks. Dar RE2 galima priskirt, to tai isvis niekada gyvenime nebejunksiu, sutraumavo jis mano vaikyste :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nezinau, man pavyzdziui kazkokia fobija yra tam zaidimui. Nuo silent hill 4 the room likus, nes su draugu zaisdavom, tai tas vis gasdindavo mane (Mazi dar buvom). O siaip, tai nera jis kazkoks ipatingas, bet va mane veikia psichologiskai sitas zaidimas. Filmai, tai visisiskai negasdina, bet sitas zaidimas tai galbut vienintelis toks. Dar RE2 galima priskirt, to tai isvis niekada gyvenime nebejunksiu, sutraumavo jis mano vaikyste B)

Ne į temą

Aišku tada viskas, suprantu tave, patirta vaikystėje baimė išlieka visą gyvenimą, bet ją tikrai galima nugalėti, tik reikia noro ir ryžto tam B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka as tai pradejau ant ps2 god of war ir nfs:pro stree (p.s pro street nera jau toks ir abydnas ant ps2) B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau HL2 epizodus (jep),tik dabar,pirmas gan trumpas,bet va antras kitas reikalas.Ilgesnis ir įdomesnis.Alan Wake perėjau,neblogas,bet tikrai per daug išgirtas.Pabandžiau DMC4 ,tai tikrai patiko kolkas,cutscenes tikrai gerai atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Binary Domain

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ninja Gaiden 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Killzone 2 ant elito varau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.