sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Tyrineju Fallout 3 zemelapi, nu tiek ten visko dauk, toks map didelis, jmj :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mass Effect 3 PC versiją. Kol kas ~20h pražaista, viską renku ir stengiuosi visus side questus vykdyti. Vienas iš nedaugelio žaidimų, kur gali vykdyti visas misijas ir vistiek jaust malonumą, nes dauguma žaidimų tai nužudo savo monotoniškumu ir neįdomiom misijom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiks gal prie Uncharted 2 prisesti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandau neverwinter nights. bet tai kai neikertu as tokiu rpg... kai nuo pat zaidimo pradzios turi visus skillpoint'us susideliot, pasirinkt spell'us ir visa kita. toks vaizdas kad jie sukurti tik tiem kas juos jau perejas yra ir viska zino :]. todel man Gothic yra geriausias rpg zaidimas kolkas, nes ten viskas palaipsniui, zaidimo eigoj viska issiaiskini, susikuri ir susidelioji kaip tau patinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skyrim (PS3), Mass Effect 3 su pirmos ir antros dalies "save game" (PC) - kolkas EPIC!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka tik ant Burnout Paradise gavau Burnout licenzija, tai turbut grisiu prie NBA 2k12 my player mode ir daugiau prisesiu prie Silent Hill Downpour, bet man tas silent hill'as jau nuo ketvirtos dalies baime ivares, man baisu ji zaist :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.