sausainisLTU

Ką šiuo metu žaidžiate

Rekomenduojami pranešimai

Kartasi isijungiu sena gera zaidima counter strike, taip pat dragon age 2, nes dar iki siol nespejau pereiti, vien del to, kad kazkuriam tai lygi anksciau pastrigau, tai istryniau zaidima ir dabar vel isirasiau, nes jis man visai patiko :) Dar isirasiau visas, isskyrus paskutine, assasins creed dalis.Kai buvau mazas beveik nieko nesupratau, nes tuomet angliskai visai nemokejau, todel zaidimas man pasirode per daug rimtas :) Bet dabar kai pradejau zaisti, tai man kaip tik pasirode neblogas, tik pirma dalis labai uzknisa, nes daug kas pasikartoja...

Redagavo RealEfect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

WWE All Stars :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

F.E.A.R 3 į pabaigą einu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PES 11

Super Street Fighter IV Arcade Edition

Borderlands

Fallout 3

Kaip ir viskas šiuo metu :lol:

Redagavo lightingft

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartasi isijungiu sena gera zaidima counter strike, taip pat dragon age 2, nes dar iki siol nespejau pereiti, vien del to, kad kazkuriam tai lygi anksciau pastrigau, tai istryniau zaidima ir dabar vel isirasiau, nes jis man visai patiko :lol: Dar isirasiau visas, isskyrus paskutine, assasins creed dalis.Kai buvau mazas beveik nieko nesupratau, nes tuomet angliskai visai nemokejau, todel zaidimas man pasirode per daug rimtas B) Bet dabar kai pradejau zaisti, tai man kaip tik pasirode neblogas, tik pirma dalis labai uzknisa, nes daug kas pasikartoja...

Ne į temą

Manau šitoje temoje, memorialu nereikia B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar zaidziu ant ps3 pas dede devil may cry 4 tikrai neplogas o seip ant pc namuose pazaidziu prince of persia.

Redagavo vincas8v

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant ps3 losiu

Red Dead Redeamption

Grand theft Auto 4

Killzone 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XBOX360:

The Elder Scrolls IV: Oblivion (kažkada seniau ant PC lošiau, dabar užsinorėjau ant XBOX palošti, nes taip ir nebuvau perėjęs)

Grand Theft Auto IV ir Episodes (renku Achievments ir bandau pereiti iš naujo visą jau gal 4 sykį)

Brink (nelabai užkabino, bet pažaisti kartais pora misijų visai įdomu)

PC:

NosTale (nežinau kas šovė į galvą, bet sumąsčiau parsisiųsti šį žaidimuką, brytas užsikabino, o aš likau XBOX fanas :thumbsup4:)

Age of Conan (dabar nesenai parsisiųnčiau, tai visai neblogas Free žaidimas)

PLANUOJU AITEITYJE PEREITI ŠIUOS ŽAIDIMUS:

Borderlands (antrą sykį, bet ant kitos klasės)

Gears of War (prieš GoW3 išleidimą)

Hunted The Demon's Forge (nesenai įsirašiau - visai neblogas)

Ne į temą

Turiu šiokį tokį patarimą visiems norintiems pereiti savo įsirašytus žaidimus - nepirkite naujų diskų (tuščių), nes kai jų yra norisi kažką naujo įsirašyti, bet jie paskui tik dulka... Sakau iš patirties. Turiu ~100 žaidimų, o galūtinai pereiti tik gal 10-15. O dabar vakar užbaigiau paskutinį diską iš Verbatim 10 cakebox ir pradėjau lošti senus žaidimus... Keista, bet tiesa!
Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip dabar keleta dienu zaidziu Infamous 2

Katik dar nusipirkau Splinter cell 1 HD

Noriu pasnipineti biski :thumbsup4: ir tuo paciu atsiminti gerus laikus :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Turiu šiokį tokį patarimą visiems norintiems pereiti savo įsirašytus žaidimus - nepirkite naujų diskų (tuščių), nes kai jų yra norisi kažką naujo įsirašyti, bet jie paskui tik dulka... Sakau iš patirties. Turiu ~100 žaidimų, o galūtinai pereiti tik gal 10-15. O dabar vakar užbaigiau paskutinį diską iš Verbatim 10 cakebox ir pradėjau lošti senus žaidimus... Keista, bet tiesa!
Man taip pat su zaidimais buvo ant PS2, prisirasiau belekiek, o perejau tik kelis, tai ant Xbox 360 nebekartoju tos pacios klaidos. Max isirasau 3 zaidimus ir kol nepereinu, tai kitu nesirasau. Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.