televizorius

Kiek daugiausiai dienų be sustojimo žaidėte(-iate) su Xbox?

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

I want my 12 days back.

Seip cia palyginus mazai , nes turiu pazystamu pas kuriuos 700h+ playtime

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bat tai cia laikas yra paskaiciuotas kai jus zaidziate online, na prisijunge prie live, tai dar paskaiciuokit kiek loset pres tai, kai live dar nebuvo, ar buvot nepasijunge. ar is vis su zilitonu mario gind'inot :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buna, ir tokius zmonias jau tikrai galima pavadint "No lifer", o tokie kurie ten pazaidzia per diena pora valandu, tai tikrai nevadinu no liferiais.

Ne į temą

Ir nekenciu kai man prikisineja visokius kompus ir zaidimus, tiesiog uz*isa, ypac kai galima sakyt isvis nezaidziu

nu tai kad palosi valanda ar kelias per diena tai ir nesijaucia. yra istorijoje zmoniu kurie imdami labai mazom dozem prisipratino prie nuodu.

Bet kame esme man asmeniskai gaila kai as pasiziuriu i laika. pvz persona 3 ant psp jau 24 valandos. nu ir ka as per jas nuveikiau? pixelius stumdziau... FF7 ~50 valandu atrodo. ff disidia 100+ valandu. LoL mmo ~100 valandu kaip niekur turetu buti. w3 manau pansiai irgi. wowui kelios paros irgi atiduotos.

as kalbu kai sudedi skaicius tai p. p. pamatai kiek gyvenimo dingsta, ir as asmeniskai bijau skaiciuoti jau tokius dalykus, tiesiog man paciam geda del saves.

aisku as cia nebusiu jusu sazines, morales kompasas. cia tik mano blevyzgos. tai darykit jus ka norit... ;)

Ka apie tai pasakytum?

http://www.southparkstudios.com/full-episo...ve-not-warcraft

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.