televizorius

Kiek daugiausiai dienų be sustojimo žaidėte(-iate) su Xbox?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Užsiregistruokite čia http://360voice.gamerdna.com. Įdomiausia dalis - kiek dienų be sustojimo žaidžiate savo Xbox'u. Kiek supratau, būtina sąlyga - reikia būti prisijungus prie XBL.

Informacija puslapyje yra atnaujinama retai (kas savaitę ar pan.). Tad užsiregistruokite ir kuriam laikui pamirškite :D

O po to parašykite, kokie Jūsų "pasiekimai" :D

Rezultatas turi atrodyti taip, kaip prisegtame paveikslėlyje (apibraukiau mėlynai):

Nuotrauka

Sėkmės!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Užsiregistruokite čia http://360voice.gamerdna.com. Įdomiausia dalis - kiek dienų be sustojimo žaidžiate savo Xbox'u. Kiek supratau, būtina sąlyga - reikia būti prisijungus prie XBL.

Informacija puslapyje yra atnaujinama retai (kas savaitę ar pan.). Tad užsiregistruokite ir kuriam laikui pamirškite :D

O po to parašykite, kokie Jūsų "pasiekimai" ;)

Rezultatas turi atrodyti taip, kaip prisegtame paveikslėlyje (apibraukiau mėlynai):

Nuotrauka

Sėkmės!!!

O tu rupke:D dvi dienas nonstop?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta prasme aš turiu kasdien žaisti bent jau kažkiek, kad mano streak'as eitų ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2 dienos tj dar nieko tas kur sio psl pirmoj vietoj stovi non stop droze beveik metus :DDDDDDDDDDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

damn,mano falconas dvieju dienu zaidimo neatlaikytu
Redagavo osmosas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nežinau, kaip tas dienas ten skaičiuoja. Gali būti, kad pradėjau vakare ir baigiau po vidurnakčio. Tai gal tai jau laikoma kaip dvi paros. Nžn.

Na vienu žodžiu registruokitės.. ir po kokio mėnesio pažiūrėsime, kaip ten iš tikro yra su tais skaičiais.

Piratams gal kiek blogiau bus, nes po lapkričio, spėju, dings ~90% lietuvių :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei MS siais metais vel nenuhakins ixtreme, tai tikriausiai nedings tiek daug chebros.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pralinksmino citata iš mano xboxo "blogo" :

"I was all geared up and ready to do some rocking and rolling when no0neX said that they were going to go bake a cake... he never came back... I'm thinking the cake was a lie. " :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

O po to parašykite, kokie Jūsų "pasiekimai" :D

Nuotrauka

Sėkmės!!!

jum negaila tokius dalykus matyti? pvz kaip zmones giriasi kad koki FF'a islose 100+ valandu isviso. man pvz baisu yra nes ~4 paras is gyvenimo prarandi. ir kai taip susimeta tai omfg. man jau baisu skaiciuoti tokius dalykus...

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jum negaila tokius dalykus matyti? pvz kaip zmones giriasi kad koki FF'a islose 100+ valandu isviso. man pvz baisu yra nes ~4 paras is gyvenimo prarandi. ir kai taip susimeta tai omfg. man jau baisu skaiciuoti tokius dalykus...

Na kiekvienas durniuoja savaip. Pvz kitas ant banglentės praleis kokias kelias paras. Jur irgi kreivai į tokį žiūrėsime. Video žaidimų problema gal yra tame, kad jie yra per daug prieinami. O kai yra prieinami, tai su tokiu pačiu hobiu yra labai didelis procentas žmonijos. O kai didžioji dalis žmonijos turi tą patį hobį, tai jau nebėra išskirtinumas. Ir laiko leidimas prie Video žaidimų pradeda visiems atrodyti kaip gyvenimo laiko švaistymas.

O Tau neatrodo laiko švaistymas sėdėjimas už vairo? :rolleyes: Aš už vairo praleidžiu N kartų daugiau nei su pulteliu rankose. Siaubas... gerai, kad nėra counter'io mašinoje, kiek aš joje laiko sėdžiu. Išprotėčiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Prie to pacio dar yra apskaiciuota, kad zmogus apytiksliai per savo gyvenima, 3 metus praleidzia tuolete. Tai irgi vercia susimastyti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Longest Time Spent Playing an MMORPG: Sara Lhadi logged 16,799 hours grinding away in Runescape (Runescape!?) between November 2004 and October 2009 (I guess she hasn't stopped). That's nearly 700 days, which is nearly two solid years of game time! Also, that averages out to 9 hours 20 minutes a day.

Ka apie tai pasakytum?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad tai nesąmonė, va ką pasakyčiau. Netikiu, kad tokių būna.

Buna, ir tokius zmonias jau tikrai galima pavadint "No lifer", o tokie kurie ten pazaidzia per diena pora valandu, tai tikrai nevadinu no liferiais.

Ne į temą

Ir nekenciu kai man prikisineja visokius kompus ir zaidimus, tiesiog uz*isa, ypac kai galima sakyt isvis nezaidziu
Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.