britas

problemos su PS2

Rekomenduojami pranešimai

tai gal lazerio toks pats pavadinimas bet krc gali tik cd kompaktus skaityt.

Jau ne vienoj temoj pastebiu, kad komentuoji sakyciau per drasiai. O tiksliau - bile kaip, spelioji ir shaudai i pievas.

Gal venk rashyt/patarinet, jei bent pakankamai nesigaudai. Ypac kai kiti prasho patarimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neramiBite kaip tu pamatuoji kiek laipsniu pasukai ta varza? Gal yra koks prietaisiukas kuri leistu preciziskai pareguliuot lazerio itampa? Ar tiesiog "is akies" suki? Nes niekaip man nepasiseke jo suderint taip kad veiktu cd...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neramiBite kaip tu pamatuoji kiek laipsniu pasukai ta varza? Gal yra koks prietaisiukas kuri leistu preciziskai pareguliuot lazerio itampa? Ar tiesiog "is akies" suki? Nes niekaip man nepasiseke jo suderint taip kad veiktu cd...

Ish akies. Svarbu neskubek ir nemataruok kaip jureivis nuo vieno krashto iki kito. Dirbk sistemingai.

Tu tikiuosi apsauga diodu nulitavai? Naujiem reikia tai padaryti.

Aishku gali buti, kad jau su defektu isigijai.

Su potenciometrais reguliuojasi ne lazerio itampa, o srove.

Kazkaip manau, kad jei jau tau nepavyko (nes info uztektinai, plius dar pats geru shatiniu rades), tai gal geriau jau nuneshk meistrui, kol ir lazerio ar/ir konsoles galutinai nesuvarei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku. Mesitru cia, kur gyvenu, nera. Nemanau kad suvarysiu konsole, nebent lazeri sudeginsiu. Manau kad papuole lazeris su defektu(blogai suderinta cd srove) dvd jis skaito puikiai. Na bandysiu dar keleta kartu pareguliuot. Jei nepavyks tada lazeri kita pirksiu. Lazeriai is ebay nera labai geros kokybes(mano nuomone).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki nenorejau kurti naujos temos todel rasysiu cia zodziu uzlinko senukas ps2 pradejo nebeskaityt disku prawaliau lazeri surinkau ir kai ijungi ismeta browser meniu ir wisiskai pakimba i nieko nereguoja tik i reset ir disk open mygtukus net tos swiesos kur sukas ratu nebesisuka gal kas nors zinot kas gali buti kiek kainuotu taisymas gal paciam iseitu susitaisyt? P.S konsole fat nechipuota

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki nenorejau kurti naujos temos todel rasysiu cia zodziu uzlinko senukas ps2 pradejo nebeskaityt disku prawaliau lazeri surinkau ir kai ijungi ismeta browser meniu ir wisiskai pakimba i nieko nereguoja tik i reset ir disk open mygtukus net tos swiesos kur sukas ratu nebesisuka gal kas nors zinot kas gali buti kiek kainuotu taisymas gal paciam iseitu susitaisyt? P.S konsole fat nechipuota

sunkoka butu pasakyti kas cia yra man atrodo geriau nesk pas meistra ir ziurek ka tas pasakys bet kaskas su lazerio controleriu ar pan jai pakimba tik kai pradeda skaityt diska cia jai nori kaska tiksliai suzinoti tai nevietoje rasai...

o temos kurejui varza pasuk kokiu 2-6 laipsniu kampu pagal laikrodzio rodykle ir surink viska tada ziurek ar skaito ar ne jai net nepradejo skaityt dvd pasuk viel 4-8 laipsniu tada viel ziurek jai jau pradejo skaityt dvd diskus bet labai prastai tada viel pasuk kelis laipsnius...

aisku mano rodikliai gali buti netikslus ir gali tekti 20 kartu perdeliot ir tikrint bet tai vis geriau atsargiai negu staigiai ir sukepint lazeriuka

siaip ar taip uzsienio forumuose ira issamios info apie tai tiesiog paieskok ir zinosi kaip tiksliai daryt be tam tikros aparaturos matuot varzai su apratura aisku paprasciau butu (paprastas testeris manrodos tokiu nematuoja arba ne tokiu tikslumu kokio reikia)

pats kai pirma karta reguliavau apime noras padaryti taip kad nesveikai skaitytu diskus ir sudeginau lazeri todel nekartok mano klaidos

antra karta pasiseke nes viska po mazu dariau iki tol kol buvo pakenciamai gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai nors ir neidedu disko ismeta browser ir sistem configuration ir i nieka nebereguoja neina nei i browser ieit galiu spaust bet ka bet nieko newyksta nei i system wiskas wisiskai pakimba tik i reset reguoja i diska atidaro toks jausmas kad i kokia foto ziureciau

pamirsau pasakyti konsoles modelis scph-39003 gal sitos serijos konsoles buwo brokuotos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai nors ir neidedu disko ismeta browser ir sistem configuration ir i nieka nebereguoja neina nei i browser ieit galiu spaust bet ka bet nieko newyksta nei i system wiskas wisiskai pakimba tik i reset reguoja i diska atidaro toks jausmas kad i kokia foto ziureciau

pamirsau pasakyti konsoles modelis scph-39003 gal sitos serijos konsoles buwo brokuotos?

ps2 tvirtas daigtas brokuotu beveik nebuvo turbut labiausias brokas SCPH-7000X v12 nes neturi laser fixo

ir tu viska pamirsai pasakyt, pamirsai esminius dalykus kaip cipa, kada taip atsitiko, kaip atsitiko ir pan...

zodziu surasyk viska ka zinai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsitiko pries pora dienu konsole nechipuota wiskas prasidejo kai pradejo disku neskaityt tai issiardziau prawaliau lazeri surinkau ir nebeina nezinau kas per b**** atsitiko seip tai nuraukiu siose reikaluose zinau kad nieko ten nepridirbau lindau tik prie lazerio ir netikiu kad jei buciau sugadines lazeri wisa konsole uzlustu cia gal koks procesorius isejo ar dar koks s**** nesu daugiau niekur girdejes kad kaskam butu nutike kaskas pan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsitiko pries pora dienu konsole nechipuota wiskas prasidejo kai pradejo disku neskaityt tai issiardziau prawaliau lazeri surinkau ir nebeina nezinau kas per b**** atsitiko seip tai nuraukiu siose reikaluose zinau kad nieko ten nepridirbau lindau tik prie lazerio ir netikiu kad jei buciau sugadines lazeri wisa konsole uzlustu cia gal koks procesorius isejo ar dar koks s**** nesu daugiau niekur girdejes kad kaskam butu nutike kaskas pan

gal kasko neprijungiai arba prastai prijungiai ar kanors netycia uztrumpinai ar nuo nagu perleidai elektros kruvi ir kanors suvariai, nes jai neveikia po tavo ardymo tai tikrai kaska blogai padariai

turiu SCPH-30003 be lazerio jai nori galiu parduot papigem tu isidesi savo dvd-roma (jai tinka) ir papigem susitvarkysi nereiks uz taisyma daug moket :D aisku jai beda motininej

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu reiketu suzinot kas jam yra, kazn ar tiktu mano dwd-rom i tawo ps2? Kiek uz ji noretum parasyk pm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandyk isrinkt dar karta, tik sy kart iki motinines, islupk batareika, pazek gal nera itampos joje, jei yra palaikyk minute dvi vel idek, atjunk visus sleifus, ju galus pavalyk su trintuku, tada bandyk rinkt atgal tik zek kad gerai ikistum tuos sleifus, kad nebutu kreivai ideti nepamirks ir dvd romo sleifus pravalyt ir patikrint ar gerai sujungei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wiska padariau kaip sakei atsigawo :D waizdas tebestowi wietoi bet jau eina ieit i browser ir system configuration bet yra kita beda nepaleidzia zaidimu nesufokusuoja lazerio susitraukineja tas lesiukas girdisi tiksejimas kaip patwarkyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wiska padariau kaip sakei atsigawo ;) waizdas tebestowi wietoi bet jau eina ieit i browser ir system configuration bet yra kita beda nepaleidzia zaidimu nesufokusuoja lazerio susitraukineja tas lesiukas girdisi tiksejimas kaip patwarkyt?

"vaizdas tebestovi vietoj"... cia kaip suprantu sneki apie besisukancius burbuliukus, jeigu taip, bandyk pasizaist su laikrodzio nustatymais, pakeisk laiko zona, jei nepades, palik ji ijungta kokia 1 h... del lazerio, bandyk pavalyt lazeri, pertept lazeri slankanty mechanizma, jei tai nepades, bandyk kelti ar nuleisti zaleri pasukant varstuka kuris remesi i strypeli ant kurio slankioja lazeris, dar bandyk kelt ar nulleist visa lazerio mechanizma pasukant toki i dantrati panasu ratuka, kuris randasi dvd romo gale pasimato kai isstumi stalciu, jei tai nepades suk ant lazerio esancias varzas, o jei jau tai nepades pirk nauja lazeri.

nuemes dvd romo dangteli nustumk lazeri iki galo (stumk nuo varikliuko ant kurio dedas kompaktas, ijunk pazek ar lazeris vaiksto)

Redagavo mxpxun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lazeris waiksto waizdas atsigawo, man rodos reik su warzom pazaist nes db idedu diska ir kai pradeda sukt matosi wos wos lazerio swiesele trumpai pasuka tada isiziebia labai ryskiai ir pradeda nesufokusuot tikset ir t.t. Db noriu suzinot i kokia puse sukt kad sumazinti warza? Ir kurioi pusej yra dwd ir cd warstai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos